Nejste přihlášen/a.
Práci na internetu seženete,ale počítejte s malým penízem a buďte moc opatrná na podvodníky..hlavně neplaťte nic předem a sežeňte si reference na zaměstnavatele,nebo peníz neuvidíte.Je to tragicky špatná práce za hodně času.Běžte radši na pracák nebo do marketu k pokladně,vyjde to líp. Znám jen špatný příklady...
To, co najdete na internetu jsou většinou podvody typu: "pošlete peníze, my vám pošleme materiáty.." a když peníze pošlete, dostanete jakýsi seznam firem a pak doporučení ať materiály okopírujete pak si podáte inzeráty nabízející práci. O práci jako takovou se prakticky nikdy nejedná.
Dvakrát jsem sehnala i skutečnou domácí práci. Vázala jsem mašličky (takové ty, které se prodávají na kartičce v obchodech) - za kus jsem měla 5-30 haléřů ...k šabloně uchytit kolíčkem na prádlo konec stužky, obtočit kolem šablony, odstřihnout, přichytit druhým kolíčkem k šabloně. Vázací stužku potáknout šablonou, pevně uvázat. ostřihnout. Odkolíčkovat, stáhnout s šablony... Pokud měla mašlička více "křidélek" - musela se kolem šablony 2x obtočit - a po sejmutí s šablony "načechrat" - roztáhmout tak, aby vypadala hezky. Pokud těch složitějších stihnete udělat 100 za hodinu, máte vyděláno 30,- Kč ..těch jednodušších musíte zvládnout 600 kusů/10 za minutu
Pak jsem malovala figurky do "kinder vajíček" a pod. ..přívěsky ke klíčům...kasičky. Za kus 1.20 Kč - 5,- Kč Za 1,20 Kč byla figurka cca 2-3 cm (vybarvit očička, 1-2 barevný obleček a nebo u zviřátek tečky/proužky) a vložit do nalého sáčku a nebo našroubovat do hlavičky kovovou část přívěsku...ze 5 byla kasička velikosti cca 10 cm - plastový výlisek se vybarvoval 5 barvami a na spodek se musel zaklapnout zámeček...nepodstatné není ani to, že se práce musela dělat u otevřeného okna.
Trnco, tak mít takovouhle "práci", tak přísahám, že se do čtyřiadvaceti hodin pověsím za krk na půdě...
Podle mne je velice dobře, že jste to tady podrobně popsala. Snad to ostatním pomůže.
Mašličky jsem vydržela dělat měsíc..na půdu se mi nechtělo a tak jsem s tím sekla ..ale hlavně kámoška objevila to malovaní plastových potvor. Tam se dalo vydělat víc - hlavně když byly málo malované. Jenže i tahle práce skončila..a dost zajímavě. Bylo to pro nějakou firmu do Německa a každý druhý pátek se všechno odváželo a zároveň jsme fasovaly nové potvory, barvy, štětečky a ředidlo. Jeden pátek se řidič zastavil před odjezdem v nedaleké hospodě a než slupnul guláš, náklaďák mu někdo ukradl
. S kámoškou jsme sice přišly o práci (protože firma v naší lokalitě skončila), ale řvaly jsme smíchy při představě, jak zloděj nedočkavě otvírá krabice ve kterýh asi čekal oblečení, cigarety a nebo něco podobného..a místo toho na něj civěly tisíce těch plastových tygříků, trpajzlíků a myšáků
Jéžišmarjá, a co s tím ti němci dělali? Jen jestli si ten náklaďák neukradli sami, aby mohli skončit tu šaškárnu. I když to je dost krkolomné řešní. Ale blbci žijí i mimo Českou republiku. No mne jste teda alespoň pobavila...
Nékteré kousky byly přímo určené pro "kinder schokolade mit überraschung",.. přívěsky ke klíčům (tygříci, krokodýlci, tučňáci,..a pod.) se prodávaly na stáncích - všude. Dcera mi jeden přivezla z Mnichova, když byla u tety. Oni Nénci si na podobný brak celkem potrpí. Nejhnusnější byly kasičky v podobě křerčka. Ta potvora stála na zeleném kopečku, měla červené kalhoty, modrobíle pruhovabé trčko, žluté obroučky brýlí a žlutý slamáček mezi ušisky
.. na toho nikdy v životě nezapomenu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.