Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce doma přivýdělek

Od: 522xboy* odpovědí: 9 změna:
Jaké máte zkušenosti a případě mi prosím dejte typ děkuji mnohokrát

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Do levého horního roku, do modrého pole napište - práce na doma - a můžete si počíst. Nakonec zjistíte, že nic takového neexistuje. Dokážete něco víc než všichni kolem vás? Chybí v okolí nějaká služba? Prodejte své znalosti, začněte podnikat.

paspulka*
hodnocení

0x

Práci na internetu seženete,ale počítejte s malým penízem a buďte moc opatrná na podvodníky..hlavně neplaťte nic předem a sežeňte si reference na zaměstnavatele,nebo peníz neuvidíte.Je to tragicky špatná práce za hodně času.Běžte radši na pracák nebo do marketu k pokladně,vyjde to líp. Znám jen špatný příklady...

uska*

Paspulko můžete být konkrétní? Co myslíte tím " práci na internetu seženete!? Kde?

iz*

Odhaduji, že myslí

nějaké dotazníky

nebo "klikačky"...

trnca*
hodnocení

0x

To, co najdete na internetu jsou většinou podvody typu: "pošlete peníze, my vám pošleme materiáty.." a když peníze pošlete, dostanete jakýsi seznam firem a pak doporučení ať materiály okopírujete pak si podáte inzeráty nabízející práci. O práci jako takovou se prakticky nikdy nejedná.

Dvakrát jsem sehnala i skutečnou domácí práci. Vázala jsem mašličky (takové ty, které se prodávají na kartičce v obchodech) - za kus jsem měla 5-30 haléřů ...k šabloně uchytit kolíčkem na prádlo konec stužky, obtočit kolem šablony, odstřihnout, přichytit druhým kolíčkem k šabloně. Vázací stužku potáknout šablonou, pevně uvázat. ostřihnout. Odkolíčkovat, stáhnout s šablony... Pokud měla mašlička více "křidélek" - musela se kolem šablony 2x obtočit - a po sejmutí s šablony "načechrat" - roztáhmout tak, aby vypadala hezky. Pokud těch složitějších stihnete udělat 100 za hodinu, máte vyděláno 30,- Kč ..těch jednodušších musíte zvládnout 600 kusů/10 za minutu*bzum*

Pak jsem malovala figurky do "kinder vajíček" a pod. ..přívěsky ke klíčům...kasičky. Za kus 1.20 Kč - 5,- Kč Za 1,20 Kč byla figurka cca 2-3 cm (vybarvit očička, 1-2 barevný obleček a nebo u zviřátek tečky/proužky) a vložit do nalého sáčku a nebo našroubovat do hlavičky kovovou část přívěsku...ze 5 byla kasička velikosti cca 10 cm - plastový výlisek se vybarvoval 5 barvami a na spodek se musel zaklapnout zámeček...nepodstatné není ani to, že se práce musela dělat u otevřeného okna.

Trnco, tak mít takovouhle "práci", tak přísahám, že se do čtyřiadvaceti hodin pověsím za krk na půdě...*sok*

Podle mne je velice dobře, že jste to tady podrobně popsala. Snad to ostatním pomůže.

trnca*

Mašličky jsem vydržela dělat měsíc..na půdu se mi nechtělo a tak jsem s tím sekla:-D ..ale hlavně kámoška objevila to malovaní plastových potvor. Tam se dalo vydělat víc - hlavně když byly málo malované. Jenže i tahle práce skončila..a dost zajímavě. Bylo to pro nějakou firmu do Německa a každý druhý pátek se všechno odváželo a zároveň jsme fasovaly nové potvory, barvy, štětečky a ředidlo. Jeden pátek se řidič zastavil před odjezdem v nedaleké hospodě a než slupnul guláš, náklaďák mu někdo ukradl*sok*. S kámoškou jsme sice přišly o práci (protože firma v naší lokalitě skončila), ale řvaly jsme smíchy při představě, jak zloděj nedočkavě otvírá krabice ve kterýh asi čekal oblečení, cigarety a nebo něco podobného..a místo toho na něj civěly tisíce těch plastových tygříků, trpajzlíků a myšáků*smich*

Jéžišmarjá, a co s tím ti němci dělali? Jen jestli si ten náklaďák neukradli sami, aby mohli skončit tu šaškárnu. I když to je dost krkolomné řešní. :-D Ale blbci žijí i mimo Českou republiku. No mne jste teda alespoň pobavila...*haha*

trnca*

Nékteré kousky byly přímo určené pro "kinder schokolade mit überraschung",.. přívěsky ke klíčům (tygříci, krokodýlci, tučňáci,..a pod.) se prodávaly na stáncích - všude. Dcera mi jeden přivezla z Mnichova, když byla u tety:-D. Oni Nénci si na podobný brak celkem potrpí. Nejhnusnější byly kasičky v podobě křerčka. Ta potvora stála na zeleném kopečku, měla červené kalhoty, modrobíle pruhovabé trčko, žluté obroučky brýlí a žlutý slamáček mezi ušisky:) .. na toho nikdy v životě nezapomenu*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]