Nejste přihlášen/a.
Dobrý den víte jak byl díl pat a mat gramofon tak si pat a mat na tom historickém gramofonu pouštěli skladby opery a tak a ja bych se vás chtěl zeptat jak se jmenovaly?
tak nějak nevím, kterou muziku myslíte... těch desek měli mraky a moc jich nepoužili
Je tam tuším maršálkův hradecký marš, a velmi známá houslová melodie (časem si vzpomenu), ale ta část opery s "héééj"tedy netuším
@bene - já si poslechl snad celou Mou vlast... hlava děravá
Dobrý den, tak, já jen doplním kolegu, který to vzal "lidově" a s nadsázkou. Já tam slyším Humoresku (Antonín Dvořák) a Radeckého pochod (Johann Strauss st.). Ovšem, více už nedám. Zdravím!
doplněno 30.03.16 12:21:jmlc - tak, ten hudební zážitek se Vám neztratí. Mně se líbil ten Váš termín "maršálkův hradecký marš" pro Radeckého pochod .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.