Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit olej z dlažby?

Od: rotorod® odpovědí: 3 změna:

dobrý den

mám na zamkové dlažbě (barevná, podzim) skvrny od oleje. Kapalo mi z auta. Je to již několik dnů, takže je to vsakle. Zkoušel jsem čistit jarem, cifem, praškem na prani... bohužel nic nepomohlo.

Máte někdo tady z vás s něčím podobným zkušenosti? Přemyšlim že zavolam hasičum jestli nemají s tím zkušenosti. děkuji za rady a napady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Existuji odstranovace oleju z dlazby.
hodnocení

a máte s tím osobní zkušenost prosím? ja vím že existují, ale co když to koupím a zbytečně? proto se raději ptám o zkušenosti.

díky

doplněno 29.03.16 12:10:

hasiči od nás mi říkali že pokud je to už zaschlé tak asi jedině vapka. Zkušenosti mají ze sorbentem, ale to zasypou olej tzv hned po nehodě kdy vyteka a čistí to z asfaltu, takže zase jiný povrch. Ale takhle že nemají

hodnocení

0x

moje zkušenost - pomůže jen výměna potřísněné dlažby - olej je nasáknut do dlažby a lze to jen vyměnit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]