Nejste přihlášen/a.
Zdravím,chtěl bych poradit,hledám nějakou brigádu,už asi 1-2 měsíce a nemůžu nic najít,zkoušel jsem obepsat pár obchodu jestli nechcou výpomoc (odpolední,víkendy) ale všude mi odepsaly,že je brigádu možné provozovat až od 18 let..Asi rok jsem roznášel letáky,ale z osobních důvodů jsem to musel ukončit a teď nic nemůžu najít..Sice mi je za dva měsíce osmnáct ale nechce se mi tak dlouho čekat,nevíte o něčem.(Žiju v Ostravě)
díky za tipy.
Co jinak děláš? Podle mě zřejmě nestuduješ, něčím se učíš? Po dobu přípravy na budoucí povolání by se o Tebe měli postarat rodiče, Ty jim to splatíš v jejich stáří.
Za ty letáky stejně mnoho není. Dva měsíce už to vydržíš, pak se poptej o prodejnách rychlého občerstvení, často berou brigádníky. Do té doby se ptej u sousedů kolem, s jarem se uklízí v zahradách po zimě, možná by sis podobnými pracemi přivydělal /pořezat větve, upravit trávník na jaro, připravit záhonky.../ Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.