Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
v pátek mám podstoupit zdravotní prohlídku k PČR. U současného zaměstnavatele pracuji na 3 směny a tento týden mi vychází noční. To znamená, že bych v pátek na prohlídku šel hned po noční. Je to asi na 5 hodin, nějak bych to vydržel, protože v minulosti jsem již několikrát nespal, ale nikdy jsem nešel k lékaři.
Slyšel jsem názory, že mi to může hodně ovlivnit tlak a celkové výsledky jelikož budu unavený a oslabený. Co si o tom myslíte? Mám jít bez spánku po noční nebo si raději vzít volno?
Děkuji, že mi poradíte
v práci mám samozřejmě možnost se osprchovat, v tom není problém. Mě jde spíše o tu nevyspalost. Jelikož jsem ve zkušební době, tak nemám dovolenou. Na oddělení jsem 4 točíme se na 3 směny, z toho jeden chodí jen na ranní směny. Takže není moc lehké si směnu přehodit, a proto jsem přemýšlel o tom, že půjdu po práci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.