Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotní vyšetření po noční směně

Od: jendaml odpovědí: 3 změna:

Zdravím Vás,

v pátek mám podstoupit zdravotní prohlídku k PČR. U současného zaměstnavatele pracuji na 3 směny a tento týden mi vychází noční. To znamená, že bych v pátek na prohlídku šel hned po noční. Je to asi na 5 hodin, nějak bych to vydržel, protože v minulosti jsem již několikrát nespal, ale nikdy jsem nešel k lékaři.

Slyšel jsem názory, že mi to může hodně ovlivnit tlak a celkové výsledky jelikož budu unavený a oslabený. Co si o tom myslíte? Mám jít bez spánku po noční nebo si raději vzít volno?

Děkuji, že mi poradíte :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Na prohlídku jděte vyspalý a umytý.

jendaml
hodnocení

v práci mám samozřejmě možnost se osprchovat, v tom není problém. Mě jde spíše o tu nevyspalost. Jelikož jsem ve zkušební době, tak nemám dovolenou. Na oddělení jsem 4 točíme se na 3 směny, z toho jeden chodí jen na ranní směny. Takže není moc lehké si směnu přehodit, a proto jsem přemýšlel o tom, že půjdu po práci.

hodnocení

0x

radím jestli na tom záleží ven si dovolenou nebo si vyměň směnu nechoď tam po noční je to docela náročné vyetření po noční se to fakt nehodí toť moje rada

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]