Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodokmen v My Heritage

Od: jg® odpovědí: 2 změna:

Mám program My Heritage s napojením na web, ale chtěl bych ještě, aby se mně zobrazoval i bez přihlášení a napojení na web, pouze pro práci a zobrazení v PC s možností ho přeposlat pro prohlížení a případné doplňování svým dětem...Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

people90*
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám taky založený rodokmen na myheritage.com, ale myslím, že to takhle online nejde. Možná, že by se tam dala stáhnout jen ta kniha, ale zase by se do toho nedalo zapisovat.

Zkoušel jsem to také a nejde mi to, ve většině to jen vygenruje, ale bez možnosti zápisu a úprav, ty mne doopravdy jdou jen provádět pouze pomocí přihlášení se na vlastní účet na jejich stránkách, ale kdyby se Vám to povedlo, dej te vědět:)

Přeji Vám pěkný den :)

josefbrozek
hodnocení

0x

Jednoduché jako vše ostatní. Systém vás pustí tak, aby vás to zaujalo, umožní některé základní operace. Posléze zjistíte, že při dalších operacích a požadavcích se musíte zaregistovat a při další operaci dostanete nabídku na placené služby A tu je ten problém, nezaplatíte, systém vás k další operaci nepustí. Takže nakonec je nejlepší vytvořit si vlastní tabulkový graf a informace do něho postupně ukládat a celé to uložit do své schránky. Po špatných zkušenostech s touto aplikací to takto vytvářím a přeji i vám hodně štěstí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]