Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena obkladačů

Od: samurraj® odpovědí: 5 změna:

Zdravím Vás, jaká je obvyklá cena za 1m čtvereční položení dlažby?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Obkladač profík si řekne 200-300(1m čtvereční), záleží zda jen pokládá dlažbu na srovnanou zem nebo co vše musí udělat.

hodnocení

Právě, že dva chlapíci mi říkali cenu 300Kč a zdá se mi to docela dost. Je to jenom rovná plocha a spárovačku si dám sám jenom to potřebuji položit páč nemám řezačku.

vilik*
hodnocení

0x
Liduš má pravdu. Počítejte s tím, že když nebude sám dělat podklad, bude na horní hranici, kdybyste měl podklad sebelepší. Na druhou stranu ušetříte za jeho práci při přípravě. Vašich 28 metrů bych na terase bych asi být vámi zkusil sám. Budete z toho mít větší radost a ušetříte nejmíň týdenní plat. Záleží ale na tom, jaké nářadí máte, jaké byste musel dokoupit či půjčit a jestli pro nářadí najdete pak uplatnění. Jestli byste měl kupovat řezačku a úhlovou brusku, radši se poptejte po známých, on to někdo třeba rád udělá.
doplněno 08.04.16 12:27: Uděláte to i s řezačkou z půjčovny, nebo s tou za 500. Zvlášť, jestli je to poslední dlažba. Nevím, kolik dlaždic a jakých budete upravovat, my měli všechny rozměry naplánované dopředu, řezalo se jen okolo sloupků zábradlí a to jsem vyřízl podle prkna flexou. Osmičku bych za terasu nedal, zvlášť kdybych měl stejně okolo nich skákat.
hodnocení

To víte, že bych si to udělal rád sám, ovšem nemám jednu podstatnou věc a to je řezačka... A jelikož se jedná o poslední dlažbu, kterou dávám, nemá cenu si ji pořizovat. ANo jsou řezačky za 800Kč ale to bych nekoupil ani nepříteli.

hodnocení

Tak jsem se domluvil s obkladačem, který mi udělá těch 28m čtverečních za 5000Kč. Terasa + balkon v patře. Tak paráda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]