Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší pivo v hospodě

Od: matejvlach odpovědí: 12 změna:
Zdravím,
které pivo si necháte nejraději načepovat v hospodě?
Já osobně upřednostňuji hospůdky, kde mají dobrého Kláštera 11. Snad ho ti Číňané nezdecimují... :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

2x
Ja si nechavam natocit pivo male. A to hlavne z duvodu, ze jej piji na chut a je cerstvejsi. Na zizen mam nealko pivo.

holan
hodnocení

Od té doby, co se v naší vesnický hospůdce čepuje Koutská desítka, nepiji nic jiného. Dokonalá!
V Praze je to bohužel samej Staráč a Gambáč a na to si po práci s kolegy prostě nezajdu. Neříkám, že všude, ale je toho mnoho... :(

holan - nedělaj si z nás srandu *smich*

Fakt si myslíte, že nikdo neví, že odpovídáte sám sobě.? *ee*

majsterjoe*

Tak je to regionalni dealer. Kazdopadne male pivovary maji u me velke plus, protoze to se opravdu neda s euro pivem srovnat.

hodnocení

0x

Lahváč Klášter 11° beru i z Kauflu, je dobrej, akorát že se musí plivat to pozlátko z flašky, točenou neznám. Jinak od čepu máme dobrou 11° Zlatopramen! Staráč a Géčko nebrat, pokud nehrozí totální dehydratace.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Tak já skoro nemám co do věci přidávat. Tak málo toho vypiju. Naposled ve středu točenýho řezanýho Kozla. V pátek u přátel soukromě točenýho Svijana 11. Jmenuje se to asi Svijanský máz a u souseda to samé lahvové. Někdy i nealko Radegasta. Spíš velmi vyjímečně. (19:11).

pedro*
ze svijan jsem se jednou pořádně zes.a svijany nebrat jedine točené 12 ostravar
majsterjoe*

S tím Ostravarem si to teda přepískl. Ale za mě rozhodně záleží na hospodě. Znám hospodu kde mi chutná Ostravar jako boží mok a znám hospody kde chutná jako ... jako boží moč.

Nic se nevyrovná malým pivovarům.

hodnocení

0x
U nás v podkrkonoší jedině Krakonoš 12 :)

joudic*
hodnocení

0x

plzen z tanku pri dobre zaplnene hospode

lidus*
hodnocení

0x

Klášter to neznám, dám si v létě s chutí plzeň z lahve a nebo čepovaný Gambrinus, Kozla, Litovel u nás se pije víc slivovice.

honzmalatny*
hodnocení

0x

No opravdu dobré pivo jsem měl v Krkonoších a byl to pokud se nemýlím malý pivovar Hendrych.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]