Zdravím, které pivo si necháte nejraději načepovat v hospodě? Já osobně upřednostňuji hospůdky, kde mají dobrého Kláštera 11. Snad ho ti Číňané nezdecimují...
Od té doby, co se v naší vesnický hospůdce čepuje Koutská desítka, nepiji nic jiného. Dokonalá! V Praze je to bohužel samej Staráč a Gambáč a na to si po práci s kolegy prostě nezajdu. Neříkám, že všude, ale je toho mnoho...
Lahváč Klášter 11° beru i z Kauflu, je dobrej, akorát že se musí plivat to pozlátko z flašky, točenou neznám. Jinak od čepu máme dobrou 11° Zlatopramen! Staráč a Géčko nebrat, pokud nehrozí totální dehydratace.
Tak já skoro nemám co do věci přidávat. Tak málo toho vypiju. Naposled ve středu točenýho řezanýho Kozla. V pátek u přátel soukromě točenýho Svijana 11. Jmenuje se to asi Svijanský máz a u souseda to samé lahvové. Někdy i nealko Radegasta. Spíš velmi vyjímečně. (19:11).
pedro*
ze svijan jsem se jednou pořádně zes.a svijany nebrat jedine točené 12 ostravar
majsterjoe*
S tím Ostravarem si to teda přepískl. Ale za mě rozhodně záleží na hospodě. Znám hospodu kde mi chutná Ostravar jako boží mok a znám hospody kde chutná jako ... jako boží moč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.