Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na krásně bílé zuby?

Od: zoubkovavila odpovědí: 11 změna:

Zdravím,

rád bych se Vás zeptal, co mám dělat proto, abych měl krásně bílé zuby, aniž bych musel platit nějaké velké částky za bělení zubů?

Jestli se zuby dají vybělit i nějak "doma" nebo tak, čištění zubů kartáčkem je samozřejmostí, ale nějaké výsledky vážně nevidím.

Nějaké další typy? Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Umyjte si ich občas soľou,nie často,lebo poškodzuje sklovinu.Ostanú biele a potom už len zase zubnou pastou.

pt®
hodnocení

0x

Za války si lidé čistili zuby solí. Já si dávám občas na kartáček zubní pasu a na ni posypu solí, pak znovu, ale jen pastou.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nemusíte to přehánět - přirozená barva zubů je mírně nažloutlá. Ta dnešní superbělost je jen módní trend, který nemá "zdravotní" logiku. Zdravím!

hodnocení

0x

Jeden návod je tady ale jestli to funguje nevím.

hodnocení

0x

pozor, soda nebo sůl může narušit sklovinu... nedávno tu byla podobná diskuze a někdo radil přidat k pastě na zuby kysličník, to mě zaujalo, protože je neškodný - vyzkoušejte :)

joudic*

no peroxid neni uplne neskodny, respektive sliznice zrovna nadsena neni :) ale samozrejme funguje, pouzivam jak sodu tak peroxid, vzdy oboji, protoze jde videt, ze kazdy veme z odstinu zubu neco jineho. Delam to vicemene jen kdyz jdu k zubari a nebo, kdyz vidim za denniho svetla, ze uz je notne zadelano :) Takze tipnu 1-2x rocne. Normalne pasta se sodou, nijak zvlast dlouho ale vsude a poradne, a po vyplachnuti si 1-3%roztokem peroxidu vyplachuju nez zacne tect krev z dasni, tzn cca minuta, vyplachnu vodou a v hube jak v klicce a zuby jak perlicky :)

majsterjoe*
hodnocení

0x

bělící zubní pasta EVA

doplněno 28.03.16 17:55:

teda zubni pudr.

Je to uritě to, co zmiňuje @suzymon

hodnocení

0x

Domácí prostředky nefungují tak, aby to bylo viditelné. Teda určitě ne tak, jak byste si to představoval. Já vyzkoušela ten postup co píše Had, ale nebavilo mne to a nebylo to nic příjemného v puse, tak už jsem to neopakovala. Ale existuje takový prášek "bělicí zubní pudr". Jednou jsem to koupila v drogerii za pár babek a tím se zuby čistily bez pasty a to fungovalo i jako prostředek proti zánětům dásní a nahrazovalo to zubní pastu. A to bylo fakt dobré, ale pak už jsem to nějak nesehnala a zapoměla jsem na to. Schválně se zítra zeptám v drogerii, jestli to ještě existuje.

bělicí zubní pudr (s různými příchutěmi) se dá koupit v lékárně, také si ho občas koupím :)

joudic*

no ja si sodou zuby belim a nesouhlasim (nemicham si zadnou sragoru jako je v tom odkazu u hada) :) viz vyse muj prispevek.. je to skok nejmin o 4 odstiny, a je to zatracene dobre videt :) Nicmene nepopiram ze napenena soda v puse nic prijemneho :)

Joudick ano, to je určitě možné, protože jsem našla před chvílí tu krabičku a je tam ve složení napsána hlavně soda. Ještě tam trošku mám.

Složení: Sod. Perborate 5%, Sod. chlorid 3%, Pepermint oil, Dicalcium phosphate (dental grade), Sod. Sacharin, silica, menthol, Sod.laudryl sulfate, Nigela Sativa oil.

V puse je to příjemné a opravdu se to jmenuje "Bělící zubní pudr" Baraka. Zítra to jdu shánět. Píší tam, že se to může používat místo zubní pasty, každý den dvakrát, nebo jak si běžně člověk čistí zuby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]