Nejste přihlášen/a.
Chci se vás akorát zeptat proč dneska dávají ty stupidní animáky a nedává to hlavu ani patu sice se na to dívají děti a někdo ale nechápu proč to do dětí cpou a navíc jim to vymyje úplně mozek a tak se chci zeptat čím to může být?
Nevím o čem mluvíte. Ledové království, Hledá se Nemo, Rio, Kung fu panda, Robinson Crusoe, Mauglí, Madagaskar, Tučňáci, Máša a medvěd, Jak vycvičit draka, Hodný dinosaurus, Sofie I, Zvonilka, Ovečka Shaun, Na vlásku, Bambi, Lejdy a Tramp, Konečně doma, Příběh žraloka, vic už si nevzpomenu ale toto sleduji s pětiletou vnučkou a moc se mi to líbí. Ledové království a Rio sleduje i dvouletá vnučka a zpívá si z toho písničky (ne, že by jí bylo rozumět). Pravda je, že Mimoně, Skuby du, Angri bird (nebo jak), a i toho Spongeboba zrovna nemusím ale vnučky to mají rády.
Napište co máte na mysli, já těch "stupidních" moc neznám, vždy si můžete vybrat na co se chcete koukat a co pustíte dětem.
stupidni je treba Spongebob, ale ten je tak ujety, ze je to misty prdel, ale samozrejme bez stupidniho dabingu - ten je v tomto pripade stupidni!, tyhle animaky by mely jet povinne v anglictine.
K tazatelce: To, ze vasim dospelym mozkem posuzujete nejakou stupiditu pro male deti nic nemeni na tom, ze deti na celem svete jsou napr ze Spongeboba pos*ane az za usima a tyhle debility maji nejradeji, nejspis proto, ze to podnecuje fantazii.
Dobrý den, vzpomínám si na babičku, že když odsledovala v TV Večerníček, tak občas pronesla větu: "Dneska to bylo blbé - akorát tak pro malé děti." . Zdravím!
Jo to mě spíš rozčilují ty kriminálky.Dopoledne vraždy,odpoledne vraždy,večer stupidní seriál a v noci pro změnu znovu vraždy.Kdo pořád na ty slátaniny kouká?Nebo jsou to návody jak na to?
no spis me zarazi otevreny sex v nevhodne hodiny, nedavno jsem k ranu nekdy okolo 7-8mi zahlid nake asi opakovani filmu, kde mu ho zenska kourila dost vymluvne a pak jeste nasledovalo pokracovani + prsa, ...nejsem jeste tak starej a nemam ani deti, ale asi bych nechtel vysvetlovat "tati, co mu ta pani dela" apod,
...a reklama na nake cipky na vytok z vaginy, dopodrobna popsane, no to snad ani nebudu komentovat...tolik vagin jsem snad dohromady do te doby ve svem zivote neslysel, jako za tuhle reklamni kampan...
Tak nekoukejte. Máte internet, koukejte na filmy. Nepamatuju si, jaký film jsem naposledy viděla v televizi, zato si pamatuju, že na internetu jsem za poslední 2 týdny shlédla Dánskou dívku, Zmrtvýchvstání, Pokoj, Užovky a kobry, Domácí péče, Bídníci. Čekám až bude Plednice a Já, Olga Hepnarová a mezi tím zkouknu ještě něco. Bylo natočeno tolik dobrých filmů a napsáno tolik dobrých knih, není důvod, proč ztrácet čas koukáním na nekonečné seriály o ničem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.