Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jen tak by mě zajímalo, jaký styl vlasů se líbí dnešním holkám?
Jestli dlouhé vlasy, středně dlouhé a nagelované/učesané, na krátko (např. 3mm) a nebo úplně do hola (na pleš)?
Podle toho, jaký ji typ.Tvar hlavy, obličeje. Když je kluk hubenej a ještě vysříhanej, tak vypadá jak z koncentráku, tak by měl mít nějaký účes. Umělecky založeným tak nějak víc sedí delší n. dlouhé vlasy event. culík. Když má někdo mohutnou hlavu, tak by si neměl nechávat hustou kudrnatou hřívu.Komu už se tvoří pleš, tak místo přehazovačky je lepší oholit hlavu úplně.Takové ty nagelované kohouty taky nesluší každému. Taky hraje roli styl oblékání. Prostě s citem. Když si nevíš rady, měla by umět poradit kadeřnice.
Zdravím. Z vlastní zkušenosti můžu přispět tím, že je mi celkem jedno, jestli má kluk vlasy dlouhé nebo je na ježka či holohlavý. Všechno má své plus. Ale vlasy musí být čisté, upravené, ne mastné, dva roky nestříhané cancoury.
Co mě ale skutečně odpuzuje, to jsou u chlapů blond melíry, nagelované ofinky, dredy a nově i ten strašný účes, kterému říkáme angrešt - na jedné straně nebo obou vyholené a přes to delší patka. No hrůza. .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.