Nejste přihlášen/a.
ahoj, konečně jsme se rozhoupali k tomu, že chceme předělat kuchyň a obývák. chceme celý prostor propojit. budeme vyměňovat i linku a nábytek v obýváku. nechci do kuchyně už klasický obklad na stěnu. prý se dá použít nějaké sklo místo kachliček a snad se to dá použít i jako součást kuchyňské linky to sklo. můžete někdo poradit? díky
No vidíte a já pracně kuchyň od odbýváku oddělil. Při sebemenším vaření je smrad po celém obýváku a načichne vám úplně všechno. Třeba i jen hluk z myčky slyšíte při detektivce. Spojený obývák s kuchyní měli jen chudí. Ještě když já chodil do školy, tak profesor na pozemní stavitelství studentům seškrtal podobné nesmysly, stejně jako záchod v koupelně... Tedy z mého dědkovského pohledu, nespojujte obývák s kuchyní!
Propojenou kuchyň z obývákem mám již 25 let a to i v druhém bydlišti. Nemohu si tohle vynachválit, rodina je pořád pohromadě a já nejsem neustále zavřená v kuchyni při mé žravé rodině. Také jsem nechtěla klasické kachličky za kuchyňskou linku, nějak mi to nesedlo s obývacím prostorem. Mám vloni novou linku a misto kachličkových obkladů jsem si nechala na stěnu dát stejnou desku (jen menší tloušťka) jako je pracovní deska linky. Vypadá to báječně, bezproblémová údržba, jsem spokojena.
V televizi byl jeden díl, kde předělávají bydlení, se skleněným obkladem v kuchyni. Také na odělení kuchyně od obýváku bylo použito sklo. Paráda! Úžasná paráda! Ale nic levného, na to se připravte. Majlant! Kamera byla u výrobce skleněných obkladů a já jsem jen tiše vzdychala! Nikdy na to nebudu mít! Moji mladí mají velký sprchový kout na míru ze skla a dveře do kuchyně. Jednou jsem špitla něco o tom, kolikže to stálo. Neřekli mi to, prý by mě ta informace zabila.
pro hk, já také mám velkou kuchyň propojenou s obývákem. Vyhozené dvojkřídlé dveře. Miluji ten prostor. Myslím si, že je to chápáním obytného prostoru. Nádobí a uspořádání kuchyně mám podle svých představ. Vůně z jídla mi nevadí, ikdyž větrám. V bytě nade mnou, hodně let měli v ložnici rozkládací postele. Každý večer rozkládali a ráno skládali. Aby to měli pěkné, kdyby někdo přišel.
Lacobel jako obklad kuchyně je úžasný produkt,ale zase si to neobložíte sami,pokud nemáte zkušenosti.Takže se bez specializované firmy neobejdete.Do rodinnéhio rozpočtu to tedy udělá značnou díru.Lacobel bych doporučil jen za kuchyňskou linku(sporák) a na ostatní je tu k dispozici mnoho dekoračních druhů velkoplochých keramických obkladů.
JABRAKA
search.seznam.cz/... (Třeba). Jinak, mám taky kuch. spojenou s jídelnou a obývákem, taky si nemůžu vynachválit, ale mám indukční desku, u plynu sedá mastnota z plynu po všem. Je taky důležité, že mám kousek od desky okno a když vařím, ani digestoř nepoužívám. V paneláku jsem si odtržení od rodiny i návštěv užila( v oddělené kuchyni) dost! Hlavně po nějakém čase jsem byla vždycky za blba, který jediný si nepamatoval, o čem se mluvilo. Všichni mně přesvědčovali, že jsem to zapomněla, až mi jednou došlo, že se to stává nějak často, s mužem tento problém nemívám, jen s návštěvami, že - ač doma, přesto u hovoru jsem jen chvílemi. A když si konečně s nimi můžu sednout, tak odcházejí a já jsem byla vždy sklamaná. Všichni si pokecali, snědli pohoštění a já byla jak služka v kuchyni, mimo všechno dění a ještě po čase za blba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.