Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parkování u Národního muzea v Praze

Od: dominik97® odpovědí: 6 změna:

Ahoj všem, mám prosbičku, rádi bychom s rodinou navštívili Národní muzeum a chci se zeptat kde v jeho blízkosti zaparkovat, popř. v jaké kombinaci auto+autobus se k němu nejlépe dopravit, za Vaše rady předem děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zaparkovat v blízkosti Národního muzea nemáte prakticky šanci. Takže nejlépe záchytné parkoviště na okraji Prahy a odtud metrem - trasa C. Počítejte ale s tím, že hlavní budova Národního muzra je v rekonstrukci a je zavřená (a ještě pár let bude).

hodnocení

0x
1) hlavni budova je zavrena , probiha rekonstrukce. Vystavy jsou v nahradnich prostorech , vse najdete na internetu.
2) P+R parkoviste dava smysl na okraji Prahy , zalezi odkud pojedete. Proto parkujte na okraji Prahy a zbytek jedte MHD.

hodnocení

0x

záleží z jaké jedete strany, já bych volil DEPO HOSTIVAŘ, P+R parkoviště a dojel metrem přímo k Muzeu. Bez starostí...

Parkování u Národního muzea v Praze

hodnocení

0x

Dobrý den.Parkoviště je i na metru Zličín.Odrolujte si stránku a tam se dočtete,že je to za 49,-na den.Od 6.00-00.00.Ale jak bylo zmíněno,nevíme odkud pojedete.

parkovistezlicin.cz/...

mp*
hodnocení

0x

S parkováním v blízkosti Národního muzea není problém. Hned vedle jsou garáže Slovan (Wilsonova 6). je to mezi magistrálou hned za státní operou, cena 55 kč/hodina. Nevím ale jak je to s otevřením muzea. Myslím, že je v rekostrukci a ještě tam hořelo. Teď jsem našel, že funguje nová budova, která je místo bývalého federálního shromáždění a rádia Svobodná Evropa. To je pro mě taky novinka.

risa*
hodnocení

0x
Zdravím. Jsem kurýr v Praze a rodilý Pražák. Pokud já vezu rodinu do N.Muzea tak:
Odvezu je na Václavské náměstí. Ze Štěpánská prujezd na Vaclavak. Vyhodim je v klidu pohodě a pomalu někde u kina Blaník. Tam není sto metrů zakaz zastavení. Jsou tam 2 pruhy levy pravý a ještě pravý na kolmá stání. To samé níž u Lucerny
Rodina dojde "ke koni k Václavovi na koni" podchodem metra Muzeum vyjde primo východem na druhé straně s ceduli Nar. MUZEUM a mívají mi z druhé strany ze schodů NM.vjezd na Václavak není zakazan. Kupte si v reklamce cedulku zasobovani a orilepte si ji na okno.
Možnost B)
Neplaťte další jízdenky MHD k výdajů na váš benzin . Zaparkujte legálně a levne 2,67 km od Nar muzea na Karlově náměstí v části II, to je ta co vede ( na vsech navigacich, na všech mapách) od kostela sv. Ignáce směrem k Faustovu domu a ulici Ke Karlovu. Tedy směrem od kokeji tramvaje = od Ječná ulice směrem k Vseobecne fakultní nemocnici.
Zaplatte hodiny minuty KARTOU PLATEBNI = LEVNEJSI ! NEZ HOTOVE , požadovaný cas který lze volit po 5 ti minutách tam , při platbě kartou
Priklad . 2 hodiny a 15 minut . Nebo 36 minut. Nebo jen 14 minut když tam jdu do lekarky a od 18 ti večer zdarma.
Takže se platí pres den ale vždy pouze do 18 ti h.
Rozdíl je ze mince bere automat na cele hodiny do předu cca 30 Kč hodina . Platba kartou po minutách.
Zbytek dojdete pres Karlak Vodickovu ulici pěšky na Vaclavak a Muzeum pomalu 35 min , rychle 20 min.
---
Můžete take parkovat na hodiny , v podzemí garaze OC Paladium nebo OYc Kotva .
Opět pěšky do N Muzea pro turisty procházka přímým centrem nebo 2 stanice metrem = jízdenka zkracena v automatu metra nyni vsude platba kartou, nepotřebujete v metru drobné mince . Vsude berou u vchodu karty na prodej jízdenek.
P+ R je historie prehistorie !
Smichov= to samé! Krasne mega prostorné 3 patrové garaze v OC andel 2 hodiny ZDARMA víkend 3 mate to kousek na Petřín nebo na Malou Stranu.
Přímo u Petrinske zdi u náměstí Kinských začátek ulice Holeckova (právo mate Petrinske křoviny a plot ) parkování kolmo k plotu a hodiny za 20 Kč hodina o víkendu večer zdarma a jste za rohem. Na Petříně!
Ale to samy centrum Liberec Jablonec! Neexistuje ze bych parkoval na okraji města. Budějovice to samy ! Tam se parkoval 45 metru u centrálního historického náměstí u pošty. A velmi levne . Ted.
Kašlu na metro a covid v metru. Lidi v MHD kašlou sípou potí se páchnou lepí se na sebe a je to subtropické klima kde se jakýkoliv virus zejmen a kapenkova nakaza tedy klasické pálení v nosu a nosní sekrece následný a škrábání v krku mnozí masove a nepretrzite .
Vlezli by jste s hromadou cizích lidí do Botanické zahrady do pavilonu kde je toto podnebí?
Milí : v pražské tramvaji zažijete to same. Plus k tomu v každém vagonu bezdomovec zdarma, s oteklymi oteklymi bolaky casto mokvajici rány, často jsem viděl v MHD vzadu ve vagonu pokalene ci pocurane socialy ze i revizor se jim vyhnul, a než přijede městská policie je to problém řekli mi to , vlak a vagon na další stanici včas zachytit tak aby stačili policistů nastoupit proto dojede vlak casto az na konečnou s těmito osobami.
Muzeum Zdar !
Skvele pro kluky a holky je Narodni technické muzeum Letná !
Skvele se tam parkuje primo v okolí Muzea jsou ohrady ohrádky, a pak placene zóny dle vozovky.
U Letenskeho zámečku.
Ne u Letenske plane prosim tam ne . Neni to u Sparty Praha .ale u Letenskeho parku blizko kliniky GENNET a pak směr Letensky zámeček of zámečku od parku mate Muzezum primo před sebou 30 az 80 metru podle místa auta. Skvele expozice obri Mega technické.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]