Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spam s pujckou

Od: elmartino odpovědí: 3 změna:
Dobry vecer, mel bych si lamat hlavu s emailem, ktery byl automaticky "hozen" do spamu a obsahoval sdeleni ze mam predschvalenou pujcku ikdyz sem nic neuzaviral?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neměl.

Pokud si nic neobjednám, nic nemusím odebírat. Předschválení půjčky, nevytváří žádný nárok na peníze a ani vám z tohoto sdělení nevyplývají žádné povinosti. Spamový filtr to správně hodil do spamu.

hodnocení

0x
Včera jsem na to téma slyšel hovor. Člověk na nabídku volal a řekli mu nakonec, že mu nepůjčí. Prý pak každého ještě prověřují, takže žádné předschválení se nekoná, je to jen návnada pro všechny. Navíc je to principem hovadina, nepotřebuju nic předschvalovat, když nic nežádám.

hodnocení

0x

Proč si s tím lámete hlavu? Pokud mi někdo neznámý vnucuje něco, o co jsem nežádal a nevím, o co jde, automaticky to mažu, aniž bych to otvíral a dál to neřeším. Pro jistotu okamžitě mažu, i když je to odložené ve spamu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]