Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mapy na Seznamu

Od: salamos® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

ještě nedávno jsem používal na Seznamu Mapy k plánování nebo pozdějšímu měření vzdáleností a to především v místech, kde nejsou oficiálně zaznamenány cesty. Trasu jsem zadával vlastními body a přibližně tak zjistil danou vzdálenost. Bohužel nyní toto již není možné, neboť zadané body mezi sebou hledají do mapy zapsanou přístupovou cestu, což je nesmysl, chci-li např. změřit vzdálenost vzdušnou čarou nebo trasu mimo cesty. Nemáte někdo tip na mapy, kde je tento problém řešen možností zadáním vlastních bodů měření kamkoliv i mimo zakreslenou cestu?

Předem díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gazda*
hodnocení

0x

mapy.cz

vpravo dole je polozka "Nastroje" a posledni polozka je "Mereni vzdalenosti". Myslim, ze je to ta funkce, kterou pozadujete.

hodnocení

To je přesně ono. Díky. Ten nástroj jsem prostě přehlédl.

sandra19
hodnocení

0x

Google maps tam to je v nabídce stále v nástrojích stejně tak i na mapy.cz zůstalo to tam jen to je v nabídce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]