Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dajler (seriál)

Od: kamila* odpovědí: 3 změna:

prominte že vás otravuju. Víte už dlouho tu nebyl žadný pořádný seriál a já jsem vymyslel seriál s názvem dajler a budou tam hrát martin dejdar a petr rychlý je to odvozeno od slova daj dej rychlý ler dajler. zatím mě napadli dva díly a to:

bývalý komisař se mstí. v tomhle dílu budou dejdar a rychlý bojovat proti býválému komisaři který si najde několik poskoků a bude chtít zničit svět ale dejdar a rychlý mu to překazí tedy podaří se jim to?

puzzle. v tomhle dílu budou skládat puzzle s patem a matem různými způsoby

myslíte že se to hodí na seriál?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

johnys2000*
hodnocení

0x

A ty jseš nějaký režisér. Nebo jen tak přijdeš za Dejdarem domů a zeptáš se ho, jestli by nehrál v tvym vymyšlenym seriálu za 40 kč/hod.?

Já si spíš myslím, že zítra začínají prázdniny a ten (ta) kamila se už teď nudí a vymýšlí pi.oviny.

lidus*
hodnocení

0x

Já bych psala a psala so šuplíku a čas ukáže, zda za dva, tři roky si budete myslet, že je to výborný nápad. Omlouvám se ale já už si dnes myslím, že je to nápad hloupý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]