Nejste přihlášen/a.
můj syn se radši dívá na staré filmy než na animované. říkal totiž že ho animované moc nebaví a je to blbost. chci se vás zeptat myslíte že se děti mohou na hrané filmy staré? nebo na animované?
Animované filmy byly pro mě vždy ty nejlepší. Třeba Méďa Béďa, Sněhurka. I jako dospělého mě zaujal Lví král, Příběh hraček (toy story) a Hledá se Nemo. V současné době sleduji ovečku Shaun. A staré filmy jsou taky dobré. Nové filmy jsou taky dobré. Jenže musíme dodat u všech žánrů - JEN NĚKTERÉ, NĚKTERÉ JSOU TAKY BLBÉ. Takže určitě bych podle těchto pravidel filmy nerozděloval. Každý má ale jiný vkus.
Nevím, kolik let je Vašemu synovi, ale ono je to asi jedno. Jsem sice již v důchodu, ale do nedávna (než jsem se přestěhovala) jsem chodila hlídat po práci malé déti. V některých rodinách byly děti zvyklé sledovat kreslené seriály, které mě děsily - pořád se někdo snažil někoho likvidovat...a ani slovník používaný "hrdiny" nebyl pro malé děti nejvhodnější..
Přitom se mi líbí kreslené večerníčky (Maxipes Fík, Mach a Šebestová, O človíčkovi, Co se děje v trávě a podobné) Mám ráda také filmy Hledá se Nemo, Lví král, Mauglí.. Stejné filmy + třeba Pyšnou princeznu, Honza málem králem, Třetí princ, S čerty nejsou žerty a pod. sledovaly "moje" děti z jiné rodiny... ale ty děti se také dokázaly bavit jinak než u televize. Když jsem je např. naučila skládat vlaštovku a měli jsme "letecké závody" a nebo s nimi malovala hýbací obrázky...a nebo jsem si s nimi četla Ferdu mravence a pak jsme si prohlíželi jeho kamarády venku.
Záleží tedy jen na Vás, co ve výchově svého syna upřednostníte. Já osobně fandím rodičům, kteří drží své děti dál od "Super heroes"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.