Nejste přihlášen/a.
Tak znovu muslimstvo vraždilo.Kdy se už politici dohodnou,jak muslimské bojůvky vyhnat z Evropy?I Zeman prohlásil,že v Evropě je dnes mezi utečenci nejméně 8000 Džihádistů.Mělo by se proti nim vystpoupit mnohem tvrději!
JABRAKA
Souhlasím, ale jak to udělat, když Francie, Británie, Švédsko a jiné státy jsou jich plné? Možná tak zastavit tu přílivovou vlnu imigrantů, ale nejlepší by bylo zkrátka v Evropě zakázat islám stejně jako fašismus. Ale když ona vraždí ta generace už v Evropě narozná.
Dobrý den, nevíte, kde pan Zeman bere tyto ověřené informace a proč je pouští dál? Zdravím!
doplněno 22.03.16 21:36:No, nevím, jak to je, ale vím, že jde vždy o fanatiky. Jednou z levice, jindy z pravice či nějací separatisté nebo nacionalisté. Nyní je období muslimských fanafiků, kteří vraždí i muslimy - o náboženství jim nejde.
Jo muslimstvo opět a opět vraždilo a opět a opět vraždit bude. A za tohle všechno může Merkelová se svým zvacím dopisem a všichni ti humanisti ve vedení Evropské Unie. Díky těmto "lidumilům" tu MY budeme mít peklo na zemi, na to se spolehněte. Je jen otázkou času, kdy bude nová křižácká výprava, kdy se špičky ve vedení vymění za normáýlní lidi a vyženeme všechny muslimy tam, kam patří.
Není mírumilovný muslim. Všichni i ti rádoby umírnění tajně souhlasí s radikálním islámem, tedy Wahhábismem a Saláfismem. Všechno to jsou šmejdi, kteří jen čekají na správnou chvíli, kdy nás podříznou, jak prase. A jestli ta křižácká výprava vypukne, půjdu v první linii.
Islámské náboženství nepřineslo nikdy nic dobrého, stejně jako křesťanství. Teď taková kacířská otázka: která náboženství ano?
Samuraji souhlasím. Ještě před pár lety by mě ani ve snu nenapadlo, že bych mohla umřít na teroristický útok nebo podříznutím migrantem, zabitím. Myslela jsem si, že umřu buď na stáří nebo na rakovinu, nějakou nemoc nebo při nehodě. Snad skoro každý člověk se bojí smrti a někdy o ní uvažoval. A poslední dobou mě napadá, že umřu někde v Praze, kam skoro dennně jezdím za prací, v metru nebo v centru při teror. útoku. Nebo i jinak, ale to tu raději psát ani nebudu. Fantazie zkrátka pracuje naplno. To kdyby viděla moje babička, co se v Evropě děje a která už několik let nežije, tak by se asi zbláznila nebo jí klepla pepka. Za chvíli začneme závidět i mrtvým. A já už začínám. Když jsem viděla na Novinkách dnes fotku s těmi migranty (mladými muži v nejlepším věku), vypadají jako čerti, tak opravdu fantazie pracuje na plné obrátky a hezké představy to s nimi, bohužel, nejsou. V Praze kolik jich vidím... A jsou i jinde, jak jsem četla někde v diskusi. To je skutečnost. Nezávidím těm pokladním v supermarketu, jak se asi tváří, když u nich muslimové migranti nakupují a je jich třeba deset, dvacet. Musejí se asi přetvařovat a usmívat, kvůli pudu sebezáchovy a nedávat najevo žádnou antipatii. Protože neví, co od nich čekat. Berou od nich peníze. Mají asi obavy. Nezávidím jim. A co teprve lékaři, kteří je budou ošetřovat...
Naše děti uvidí, jak vypadá pravej čert. A nemusí se za něj nikdo převlékat 5.12. Pošle sem taky někdo anděly? Ať nám sem pošlou 800.000 andělů.
Co bych k tomuto tématu chytrého a podnětného napsal? Nic mě fakt nenapadá. Je to strašné, je to smutné. Je to jako vražda (akorát mnohonásobná). Některé se vyšetří, některé ne. Tady se vrah dokonce chlubí ((Islámský stát). To by neměl být problém jej chytit a potrestat. Jenže tady je závažný problém západní demokracie. Ona totiž neuznává kolektivní vinu, mučení, ponižovávání a presumpci viny. V tom jsou ty islámské státy na koni, tam Vám useknou ruku (dokonce tam několika fotbalistům uřízli nohu, že nekokázali vyhrát) než bys řekl švec. Takže jedině, když se ochlapíme a budeme trochu nekorektní (guantanámo trochu zpřísněné) máme šanci srovnat stav. Nehoruju hned pro nějaké pogromy, ale například u nás, když je policie schopna vodit ženu v medvědovi kvůli její blbosti a nenajde na ní nic, než pár kabelek. A Bruselu se údajně zase báli policajti chodit mezi muslimy. Tam začínají ty chyby. Doufám, že si to v Bruseli taky konečně uvědomili, že to trochu Zmerklili. Jakože všichni Křesťané nejsou svatí, tak to taky platí o Muslimech. Jen ty špatný pochytat, jak na to, nám musí ale asi ukázat někdo nový a chytrý a hlavně statečný a odvážný. Musíme věřit. Současné vlády dokáží jen kecat.
A vy víte, kteří to jsou? Tuhle paseku udělalo, kolik? Dva? Tři? Čtyři? Islámisti z milionu?
A to ještě kdoví, jestli to byli islámisti? To že se k tomu přihlásíli, v tomhle prolhaným mediálním světě vůbec nic neznamená.
Víte co je na tom nejhorší? Že všechny ty oběti a zranění jsou zbytečné.Smrt a utrpení úplně k ničemu. Teroristi si nepomůžou. Buď jsou, nebo budou mrtví. Ta řada mrtvých a zraněných obětí, žádnou vládu nepohne k tomu, aby pro obyčejný lidi něco udělala. Zase stejný fráze jako předtím. A vymyškovaný lidi ještě rádi schválí nějaké to omezení pohybu, přidání kamer s rozpoznáním obličeje, rozšíří možnosti odposlechů, vše samozřejmě v zájmu bezpečnosti lidí. A svobody stále pomalinku ubývá. . . .
Já jsem klidný, premiér v TV prohlásil, že se nemusíme bát, že nemá žádné informace o tom, že by se v ČR nějaký útok chystal. Asi mu IS ještě neposlal SMSku.
přesně jste to odhadl magdone !
Tohle znovu ukázalo neschopnost všech politiků, blbost Německa a záměr zničit Evropu. A zbytečnost molochu jako je EU, která je akceneschopná. A nejvíce neschopnost bezpečnostních složek. Oni opravdu nic netušili? Jestli netušili, tak jsou na tom chudáci jako u nás. A jsou tam jen na vyplácení platů.
Před asi čtyřmi dny, jak se bruselští začli chlubi polapením teroristy jsem řekl, že jejich chlubení bude potrestáno. No a trvalo to jen pár hodin. Celé vedení neschopné, politicky korektní únie je spolek s prominutím amatérů, co se týče válečných akcí a operací. prostě je dlouho po válce a nikdo zde nemá zkušenosti, všechno je jen od stolu vymyšlená teorie různých politických packalů. Je nutné se podívat, kdo unii vede. Kdo se tam vlastně dostane. Ten, kdo je nepoužitelný ve vlastním státě tak je vystrčen mezi europoslance, aby nepřekážel. Viz takový nedávno zemřelý komunistický poslanec. Je to spolek stárnoucích teoretiků, kteří neovládají už kolkrát ani sami sebe.
Buď se Evropa a Evropská únie oprostí od hloupé korektnosti a bude se bránit i za cenu zavedení hranic, tak jak jsme je znali za bolševíka (Tedy střílet na potkání) a nebo přestane existovat. Osobně věřím, a je z toho moc smutno, v druhou variantu, protože Kalgeriho plán je jasný. Co naše děti a vnuci?
Ve své knize "Praktický idealismus"Kalergi prohlašuje, že obyvatelé budoucích "Spojených států evropských"již nebudou původními národy Starého kontinentu, ale bude to druh zvířeckých podlidí vzniklých míšením ras. Tvrdil, že je nezbytné "křížit"evropské národy s asiaty a černochy, aby vzniklo mnohaetnické stádo bez specifických vlastností, snadno ovladatelné elitami u moci.
" Člověk budoucnosti bude smíšené krve. Mnohost národů bude nahrazena budoucí euroasijsko-negroidní rasou, velmi podobnou starým Egypťanům."
Divím se,že je na tuto otázku tak málo odpovědí.V žádném případě toto náboženství které ukrývá zvrhlíky nejhrubšího zrna si nezaslouží žádné zastání. Merkelová to všechno dobře podělala a pořád ještě machruje se svou demokracií a humanitou. Myslím, že chtěla odčinit ty dvě světové války, ale opět se něco značně nepovedlo.
a to je právě za žába na prameni. Bezdětná, do sebe zahleděná karieristka, která nezná pocit rodičů, pocit matky, když jí chce někdo ublížit jijím dětem. Někde jsem na netu četl a ztotožňuji se s tím naprosto jednoznačně. "Ubližte mým dětem nebo vnoučatům a poznáte jak je praseti vyvrženému zaživa".
opicak® Datum: dnes 09:34
Bývalá nepatrná svazačka z NDR a ted jí dali do rukou ohromnou moc - kdo asi a proč? Vždyt ovládá celou Unii nejen Německo. A slepice lapla a už nepustila, ovšem podmínkou pro to, aby s ní mohli manipulovat je, že bude poslouchat. A ona poslouchá, jak je vidět. Co se týče té války, planeta je strašně přelidněna, brzy skončíme na 8 miliardách. Zdroje nestačí už ted.
Je sice třeba s tím něco dělat, ale za cenu že si sem Německo pozve mladé zdravé budoucí vojáky, na to jim stačí, aby uměli číst a počítat do deseti, ale hlavně na rozkaz ke všemu odhodlaných, není žádná náhoda. Německo své vojáky nemá jakož i jinde v Evropě. A proto přes veškeré dnešní negativní jevy to bude pokračovat, protože jsme v přípravě na válku a vojáci jsou potřeba. A je to velký podraz té Uinie, která věděla předem co se bude dít a proč se Unie zakládá, nebot je nutné správné rozmístění zbraní i vojska po Evropě. Volné hranice byl jejich sen. Které jim některé státy splnily. My byli pro ně hodně důležití, protože jsme střet Evropy. Jednou to tu bude u nás řídit štáb NATO. Takže budeme i my v hledáčku teroristů, o nic nepřijdeme.
Že tu bude revoluce, náš Havel věděl 20 let předem. Zrovna tak přibližně to věděla o Uniii a budoucí válce Merkelová.
Jenže lidé pořád chtějí věřit tomu lepšímu - že se jich o nebude týkat. A omylní byli a jsou lidé všude.
oprava - střet na střed - chybička se vloudila..
Kazdemu je davno jasne, ze Merkel neni zadny skutečny eurovudce, ale figura, ovladana z vladnouciho pozadi
Ta valecna hrozba je vsak bohuzel skutečna, pokud se do toho nevlozi nejvetsi mocnosti... Davaji si zatim nacas
Úplně tomu nezabráníte nikdy...to prostě nejde.
Tady jsou statistiky teroristických útoků v Evropě za posledních několik desítek let...zas tak děsivě to teď nevypadá, ne? statista.com/...
Dobrý den, je zajímavé, že když se něco někde takto závažného stane, tak se vyrojí celá řada konspiračních teorií od lidí, kteří mají jiné informace, vědí více nebo jsou i chytřejší.
Také se uvádí, že média jen lžou (často je zmiňována ČT). Ovšem, když se uvádí něco o IS nebo je v informaci slovo muslim, tak to nikdo nezpochybňuje a věří tomu zřejmě všichni. To je docela zajímavé, ne? Není to vše jinak? Jsou nějaké nové konspirační teorie? Pokud někdo zná a ví, tak informujte veřejnost. Zdravím!
doplněno 23.03.16 12:57:jentak - např, zde je konkrétně v diskuzi uvedeno, že Havel věděl o revoluci v roce 1989 dvacet let dopředu. Přiznám se, že tuto konspirační teorii neznám, ale je zajímavá. Pokud jde o muslimský teror, tak jsem zatím žádnou konspirační teorii nezaznamenal, resp. nikdo to nerozporuje a prostě je to fakt. Pokud chcete informace o menších politických stranách a znát jejich názory, tak sledujte Politické spektrum na ČT24. Jenom nečekejte něco převratného. ceskatelevize.cz/...
bene, konkrétně prosím. Záleží asi na tom, ci vy považujete za konspirační teorii a co ne.
Že média lžou, resp zveřejňují jen to "co se hodí", je nepopiratelný fakt. Téměř každý den můžete najít ve zprávách takovou manipulaci. Některé události jakoby se nestaly. Některé země a jejich politici jakoby neexistovali, některé politické strany jsou tabu. Výkumy preferencí jsou, dejme tomu nepřesné. Některé názory na společenské dění jsou podrobeny autocenzuře atd. atd.
Pardon, autocenzura se dnes neříká, dnes je to "politická korektnost".
No tak s tím Havlem je to blbost. Myslet si mohl kdo, co chtěl. Sám znám mnoho lidí, kteří to prorokovali docela veřejně, ale nikdo to nemohl vědět konkrétně. Ostatně rčení: "Dneska je hezky, dneska by to šlo..." je hodně známé.
A k tomu Politickému spektru, to je pořad na dvě věci. Jak to říci politicky korektně. No prostě pořad, aby se neřeklo . . . .
jentak - souhlas. Sleduju cntv.ubunturadio.cz/... a tam se dozvím informace, které v TV nezveřejní, nebo zkreslí směrem k politické korektnosti. Např. skutečný počet demonstrantů, nahrávky projevů ndemonstrantů. skutečný průběh zásahů policie atp., vše pěkně natočené v reálu. Politici oblbují, kudy chodí a říkají tomu politická korektnost. Větščina lidí ví i tak, jak to ve skutečnosti je, to jen politici podceňují národ, že jsme dementi, které lehce oblbnou a zmanipulují. Oni nevědí, že my od začátku víme!
Dobrý den, jste si jistá, že informace, které Vám poskytuje onen zdroj jsou pravdivé a ověřené? Věříte jim proto, že jim chcete věřit nebo si je ověřujete i jinde? Opravdu tam zvládnou informovat o celosvětovém dění? Mají tam k tomu prostor a lidi? Jak mohou ti politici oblbnout celý národ, který od začátku "ví", kde je pravda - mělo by to smysl? Zdravím!
P.S. Merkelová pochází z rodiny evangelického kněze, tak má křesťanskou výchovu a smýšlení.
Je to bývalá vědecká pracovnice, tak "blbka" to nebude. Navíc také dodržuje a naplňuje německou ústavu, která zaručuje jistá práva pro příchozí cizince.
doplněno 24.03.16 22:39:blesik - tak, pokud jde o důvěru v názor nějakého astrologa, tak to nebudu ani komentovat.
Jinak mně přijde zvláštní, že v podstatě každé médium, které má dle Vás ten správný názor, samo sebe označuje za nezávislé. Myslím, ze ten pojem nezávislé je jistou reklamní formou, která, kromě toho, že nejde ověřit, tak má vyvolávat dojem jediné a správné pravdy (bez vlivu okolí či podsouvání názoru). To já si raději dohledám informace u zdrojů, které o své nezávislosti nic netvrdí a které možná tak podrobně neinformují na jedno téma, ale jsou více pestřejší a mají větší záběr i výběr témat. Pokud médium žije pouze jedním tématem, tak je na něm závislé (byť jde o téma žádané a nyní populární).
ben - Německá ůstava platí v Německu a pro ty kdo tam jsou, jenže ti islamisti tam být nemuseli , nebýt té její nesmyslné vstřícnosti. Další věc je ta, že to dopadlo na celou Evopu,opatrnosti není nikdy nazbyt a ona není v Evropě sama.
Bene, vidím to na nesetříhaných videích, které odvysílala naše TV - sestříhaných "korektně" a s jinými čísly, které neodpovídaly tomu, co jsem na originále viděla.
Vysílání není objektivní, když vám tam někdo cpe svůj vlastní názor...úryvek- "Prožíváme právě předvelikonoční svatý týden. Většině lidí už to moc neříká. Maximálně se těší na velmi prodloužený víkend. Političtí teroristé je od jejich kořenů již odťali." Objektivní a relevantní informace v těhle je čtyřech větách je pouze fakt, že "prožíváme právě předvelikonoční svatý týden". Většině lidí už to moc neříká a blabla...? To je jeho názor. Političtí teroristé? Dal někomu nálepku, elegantně to spojil s nesouvisejícím kontroverzním tématem- muslimové. Kdyby to aspoň nebylo postavený na tom, že někdo k někomu prokazuje úctu. Jaká hrůza. Islámský Stát, válka na Blízkém východě nebo destabilizace arabských zemí je skoro nic oproti nicneznamenajícím politikům jako je Shapiro. A ty rádoby vtipné poznámky...Lituju, že jsem tomu dala šanci...i když jenom na několik minut.
Blbka to asi nebude, ale ta ctižádost! Ta udělá všechno, jen aby se zavděčila a dostala se výš. Podle p, Baudyše ml. má horoskop jasné psychopatky. Každý, kdo tomu rozumí, si to prý může ověřit, sestavením jejího horoskopu, sám. Takovou věc by jistě netvrdil, kdyby si tím nebyl jistý. Lidí, kteří si to ověřit dovedou je už docela dost, jsou na to astrologické školy. Ale je na každém, čemu se rozhodne věřit. Normální nebude, když je pozve a pak je strká jiným. Němci byli zoufalí už z Turků a teď jsou z ní na mašli. To vidím na videích, ale vím to i od nejlepších přátel, kteří k nám z Německa jezdí. Přinejmenším, je to utopistkaq, odtržená od reality, zaqslepená jen vlastní vizí. Můj názor.
No a co rikate dnešni zpráve o papezi, ktery ve jmenu velikonocnich krestanskych svatku libal a omyval nohy imigrantum, jelikoz pry pred bohem jsme si vsichni rovni, at uz krestan ci muslim udelalo se mi z toho nevolno
Nemám rád církve z mnoha důvodů. Nemám rád některé "vlezlé" věřící, ať už věří čemukoliv.
Ale zrovna tohle, si myslím není nic proti ničemu. Je to vnitřní, církevní záležitost, a jestli se nepletu, je to i v souladu s jejich vírou.
Pokud se nebude církev snažit zasahovat do politiky, do rozhodování o naší budoucnosti. Pak už by to tak nevinné nebylo. Nestojím o to, aby můj život, jakkoliv řídila, nebo ovlivňovala církev. Jak říkám, nemám je rád.
No tohle je křesťanská víra a mimo to naše kultura...jestli toužíte po náboženské diskriminaci tak se přestěhujte třeba do Saúdské Arábie.
Klera - klidne si tem muslimum olizujte co chcete, ale oni na rozdil od krestanu nebudou nikdy tolerovat jinou viru, naopak se budou citit nadrazeni a povolani vladnout svetu. Mate vubec nejakou hrdost, nebo v hlave nabozne vymyto?
Ne jako oni. Oni útočí, navíc podle a zákeřně. U nás bude stačit, když se budeme účinně (a tvrdě) bránit a ukážeme jim, kde jsou nepřekročitelné meze. Ono totiž "kdo do tebe kamenem, Ty do něho chlebem" v tomhle případě neplatí a když se včas nevzpamatujem, bude to mít pro celý nemuslimský (a hlavně ten váš křesťanský) svět fatální následky.
Klera - nemate pravdu, ani nevnimate spravne realitu, zadne nasili a diskriminace se nesmi ignorovat ani promijet ve jmenu demokracie a falesne tolerance, pripominate svymi nazory pomylene slunickare
Magdon -
Když vám někdo dá koš jablek a vy budete vědět, že některá jsou otrávená,sníte je?Tak dobrou chuť!
Ne všichni muslimové jsou teroristé! Některí jsou proti terorismu, nehažte všechny do jednoho pytle!
"...nehažte všechny do jednoho pytle!"
Ano máte pravdu, nejsou všichni špatní. Jenže oni s tím házením do jednoho pytle začali! Nikdy jsem žádnému muslimovi nevzkřivil ani vlas (stejně jako žádný můj příbuzný ani známý). Je mi naprosto jedno, jakého boha uctívají a jestli mlátí 5x denně hlavou o zem. Nic z našich zvyků jim nevnucuji. S jejich nepřáteli nemám nic společného. Přesto se pomalu musím bát nastoupit do metra, posedět v kavárně, či se projít po nábřeží. A to doma, ve svém rodném městě. Jak rozeznám hodného Araba od zlého? Takže já bych použil jiné úsloví (v časech minulých bohužel dost zneužívané komunisty): "Když se kácí les, lítají třísky!"
A jak píšu, já s tím nezačal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.