Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Turistická sezóna -.dovolená

Od: jofa* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den.

Tak to vypadá, že letos a možná delší dobu, bude turistická sezóna, zájezdy, dovolená v Evropě v nejedné zemi asi pěkně o nervech. Co diskutující na to?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych si do Egypta klidně troufla, oni nechtějí přijít o zisky z turistů, které drží Egypt nad vodou, je nasazeno hodně policistů a rozhodně to enberou na lehkou váhu jako náš pan Chovanec.

lidus*
hodnocení

0x

Váhala jsem ale po dnešku, rozhodně nejbězpečnější bude chalupa.

paw*
Myslim, ze za to muzoi ti (eko)teroristi. Diky jejich utokum se tolik nebude cestovat, nepropali se litry leteckeho benzinu a ani nafty a priroda v cechach ozije chalupari.

hodnocení

0x

Chceme letos zkusit Bulharsko - Primorsko. I když se kdekoli může stát cokoli, Bulhaři jsou národ, který si chrání svou samostatnost. A běžence žene svinským krokem pryč. Teda zatím. Kdoví, co bude dál...

Ale CK nabízí 2 denní zájezd do Istanbulu, myslím si, že o něj asi velký zájem nebude. Já bych tam nejela ani zadarmo, natož za požadovaných 80 €. Za normální situace bych Istanbul viděla ráda, za té současné se to rovná plánované sebevraždě.

Stejně to vypadá v Tunisu a Egyptě. Ano, snaží se lidi upokojit, jen aby přijeli a pustili chlup, ale čert jim věř. Myslím, že přichází doba, kdy si nebude člověk jistý nikde. Jaga.

A přestože nám po sametové revoluci mazali kolem huby med, že teď si budeme moci vyjet všude, nikdo nám nebude bránit, opak se začíná stávat pravdou. Kromě atentátů i komáři Zika, nemoci, teroristé a další překážky. Nejlíp fakt bude asi doma za kamny.:-D A s hlavou pod duchnou!

jofa*
hodnocení

Chtěl bych se letos konečně na pár dnů někam podívat, Francie, Anglie a teď nevím, nevím. Chodit se strachem v hlavě co zase nějaký magor kde vyhodí do vzduchu, to fakt nemusím. Takže jako vždy Pálava.

Zkuste Madarsko, Budapest je nadherna a kdyz je hnusne pocasi, vsude tam jsou teple termalni bazeny. A navic, potom jak madari postavili ploty a ukázali cele Estrátní Unii co si o nich mysli, jsem je zacala mit rada jeste vice :).

doplněno 22.03.16 18:15:

* pochopitelne Madari se pise s velkym M, malo jsem zmackla klavesu. A ti Madari si to zaslouzi dvojnasob ;).

V Istanbulu jsem byl dvakrát - kromě historického centra to není až tak úžasné město. Ale dvoudenní zájezd - proč ne? Topkapi, Hagija Sofija, Modrá mešita, podzemní cisterna, bazar... pokud je těch 80 éček i s dopravou, tak to za to rozhodně stojí.

ohneta*
hodnocení

0x

Letos mám v plánu Irsko a Černobyl

hodnocení

0x

Po událostech posledních několika měsíců a zvláště pak dnů jsem velmi rád, že máme ten Schengen a můžeme se jet nechat zabít kamkoliv se nám zachce. Nejedu nikam, ale toto rozhodnutí mám již tak 4 měsíce.

hodnocení

0x

Pravděpodobnost že vás zabije blesk nebo že si rozbijete hlavu po uklouznutí v koupelně je o několik řádů vyšší než že zemřete po teroristickém útoku. Já si svoji zahraniční dovolenou užiju tak jako vždy a jak to jen bude možné.

Smysl teroristických útoků není zabít deset lidí, ale vystrašit sto miliónů. Já tuto hru hrát odmítám.

jofa*
hodnocení

jethro: Nic proti Vaší teorii, ale dokážete si představit, že toto samé napsal jeden z těch, zatím 34 mrtvých, někde na netu? Minule jste napsal, pokud mne paměť neklame, to samé. No, než na nás dojde řada, ještě nějaká ta voda proteče, pravda. Možná dřív přijde řada na souseda, než na mne.

doplněno 22.03.16 15:07:

Navíc si myslím, že jejich cílem je jednoznačně zabít co nejvíc lidí. Strach ostatních tím samozřejmě je obrovský.

doplněno 22.03.16 15:25:

A ještě doplním. V Kotěhůlkách to bude o několik desítek řádů vyšší ano, ale v metroplolích, jako Paříž, atd. můžete klidně na řadu přijít zítra, pozítří, až to zabíjení ty magory zase chytne.

hodnocení

0x
Jojo kaj jet? Egypt , Tunis , Tureckp nehrozi.
Jedine Bulharsko s Spanelsko?
Radeji zustane v CR...
Vsude jsou imigranti nebo teroriste.

Tak vám ještě zhnusím i to Bulharsko :)

zpravy.idnes.cz/...

No dekuji a je to vyresene :)

Já se zrovna 18.7.2012 vracela z dovolené v Primorsku a odlítali jsme ráno do Prahy. Odpoledne se to stalo. Samozřejmě jsme si oddychli. Bulharsko mi to nezhnusilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]