Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlavolam pro Vás

Od: wamp® odpovědí: 28 změna:

*ua*Prosím,nehubujte mě,není to povinné *smich* puzzle.php5.cz/...

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Wamp. Už zase *smich*

doplněno 22.05.13 13:56:

Wampi. My to taky milujeme. Ale jak jsem Ti už napsala, já jsem na tohle dost tvrdohlavá, takže dokud to "nedám", tak to zkouším *zed*. A VŠECHNO ostatní stojí *zed*. Hopíku a Are i vy ostatní, např. Mowla - bez případných poznámek *smich*

hodnocení

Sebod:I dospělí si chtějí hrát*smich*A nás to přece baví*ua*

lidus*
hodnocení

0x

Po otázku č.4 jsem to zvládla za pár vteřin, ovšem u č.4 ani nápověda nepomohla *zed*. Holt jsem blbější než jsem si myslela ale za to jsem už našla tu zelenou fermež a dokonce po 3l v Brně. Tak to mě muž jistě pochválí, heč.

pt®
hodnocení

0x

Ahoj "wamp", tak jsem došla pomocí nápovědy ke 13 a teď už mi to nemyslí. Máte to někdo celé? - pt

doplněno 22.05.13 15:35:

"lidus", díky.

doplněno 22.05.13 15:48:

Tak 14 jsem neprolomila a už teda končím.

doplněno 22.05.13 17:06:

S nápovědou, to mám.

Gratuluji Vám!

Pokud jste se až sem dostal čestně, tak před Vámi skutečně smekám. Jen velmi málo lidí se dostane tak daleko.

Velmi ocením, necháte-li mi tady alespoň krátký vzkaz o vašem úspěchu.

Můžete se pustit do dalšího hlavolamu. Jejich výčet najdete na hlavní straně.

lidus*

"pt" vnitřní pošta

doplněno 22.05.13 15:38:

Není zač, holt někdo má mozek a někdo internet (můj případ).

Ta 13. je divná. Není to žádná soustava ani posloupnost, jak je psáno v nápovědě (nebo mi to alespoň nepřijde). Vypadá to trochu jako Fibonacciho posloupnost, ale není to ona. Jak dojít k výsledku... to mě opravdu nenapadá *zed*

doplněno 22.05.13 15:39:

lidus, pěkně prosím, prstíčkem hrabu, můžu taky dostat nápovědu jak na to? *modla*

doplněno 22.05.13 15:46:

wow, díky. Toto by mě nikdy nenapadlo *palec*

doplněno 22.05.13 16:22:

Hotovo, ale bylo to peklo :D. Asi tři jsem musela obšlehnout, ty jsem fakt nevěděla :D.

naftalin*
hodnocení

0x

Po dlouhé době jsem se zde přihlásila, abych vám mohla poděkovat za příjemnou zábavu. Trošku jsem se zasekla u 13. úlohy, ale snad na ni brzo přijdu. :)

martinaa*
hodnocení

0x

Tak.. a stotojím na 14, a to jsem vyzkoušela všechno možné i nemožné...:(

doplněno 22.05.13 20:20:

*ua* už luštím 15., ale připadám si jako neskutečnej dement*smich*. Tohle fakt není o logice, ale o používání mozku a hlavně koukání kolem sebe...

pt®

Marti, máš Vn. poštu. - pt

hodnocení

0x

Dělám tu obtížnost C a je to vskutku PEKLO! :D

zabu
hodnocení

0x

Tak jsem skončil u 9. Co je tohle:

Yesterdays; Calamity; Fifty; the Red; the Haunting;?

absolutně netuším.

martinaa*

IT Crowd and Google:) Nebýt dílu Calamity Jen, který znám slovo od slova, tak bych byla taky v loji:)

doplněno 22.05.13 21:27:

On je tam i přehled filmů, hudby apod. Je to hlavolam za spolupráce s Googlem, jinak se to nedá.

zabu

Dík, názvy jednotlivých epizod, to není test logického uvažování ale test TV nebo seriálového maniaka, To nejsem, končím.

Tak tak. Taky jsem tady skončila. A po tomto vysvětlení jsem vlastně docela ráda, že jsem skončila.

hodnocení

0x

Tak jsem se zasekl na 12. Asi se mám ponořit do pražského podzemí, ale nějak je všechno špatně...prosím, prosím...kudy tudy ...

poradím "B, abeceda"

Stanice jedné z tratí metra, ale ne jak jdou za sebou ale podle ...

Díky...ja se kolem toho motal a pořád nějak mimo...už to mám...

hodnocení

0x

vzdávám se, na třináctku prostě nemůžu přijít *zed*

doplněno 22.05.13 21:44:

né, mám toooo *tanec*

doplněno 22.05.13 21:50:

tak pro změnu končím na 14 *smich* hledám, ale nevidím

doplněno 22.05.13 21:58:

poradí mi někdo prosím? *plac*

doplněno 22.05.13 22:06:

jsem blb, fakt že jo, už to mám, taková... *smich*

Taky bych prosil o pomoc se 14. Moc díky.

pt®

"jenyk", koukni do pošty.

O díky o díky...tak tohle by mě asi nenapadlo...přitom vlastně geniálně jednoduchý

hodnocení

0x

Nevíte někdo řešení (nebo jak se k němu dostat) u obtížnosti C (řada 3.)? :/

pt®

"kolikokoli", ty seš superhvězda*palec*, tam já raději ani nekoukala. - pt

C jsem otevřel, vyvalil oči a zase zavřel *smich*

Mi s tím pomohl kamarád, ta první je opravdu jednoduchá, když už víte "vo co go". Druhé jsem nerozumněla, protože je to tak trochu "mimo můj obor", ale tu poslední... tu fakt nedávám.*zed*

pt®

"kolikoli", ale to dáte, jste šikovná. Já bych to bez Vaší a Liduš pomoci nedodělala. - pt

lidus*

kolikokoli asi to ještě nikdo nedal, buďte prní.

doplněno 23.05.13 16:59:

první, omlouvám se já jsem zase na chalupě kde je jen notebook a neumím na něm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]