Wampi. My to taky milujeme. Ale jak jsem Ti už napsala, já jsem na tohle dost tvrdohlavá, takže dokud to "nedám", tak to zkouším . A VŠECHNO ostatní stojí . Hopíku a Are i vy ostatní, např. Mowla - bez případných poznámek
Po otázku č.4 jsem to zvládla za pár vteřin, ovšem u č.4 ani nápověda nepomohla . Holt jsem blbější než jsem si myslela ale za to jsem už našla tu zelenou fermež a dokonce po 3l v Brně. Tak to mě muž jistě pochválí, heč.
Ta 13. je divná. Není to žádná soustava ani posloupnost, jak je psáno v nápovědě (nebo mi to alespoň nepřijde). Vypadá to trochu jako Fibonacciho posloupnost, ale není to ona. Jak dojít k výsledku... to mě opravdu nenapadá
doplněno 22.05.13 15:39:
lidus, pěkně prosím, prstíčkem hrabu, můžu taky dostat nápovědu jak na to?
doplněno 22.05.13 15:46:
wow, díky. Toto by mě nikdy nenapadlo
doplněno 22.05.13 16:22:
Hotovo, ale bylo to peklo :D. Asi tři jsem musela obšlehnout, ty jsem fakt nevěděla :D.
Mi s tím pomohl kamarád, ta první je opravdu jednoduchá, když už víte "vo co go". Druhé jsem nerozumněla, protože je to tak trochu "mimo můj obor", ale tu poslední... tu fakt nedávám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.