Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Diskuzi o vině a nevině zmíněné ženy bych ponechal stranou, ale zaráží mne, že je u soudu ve speciální kleci. Nezdá se vám to v 21. století trochu přespříliš? A ještě k tomu žena. To je nějaký divoké zvíře? Děkuj za názor.
PS. Vždyť tohle nemůže normalního člověka nechat klidným.
Ale jí samotné to vůbec nevadí. Prý odtamtud vtipkuje s novináři. Já bych tohle neřešila, když si ona na to nestěžuje...
"...tohle nemůže normalního člověka nechat klidným."
Proč by nemohlo? Víte, co je to "mučedník"? Víte o kolik jí stoupne popularita právě tím, že je "držená" v kleci? Nebýt té klece, už dávno by se o ní nepsalo.
Dobrý den, na Vaše přání se zdržím hodnocení procesu. Ve stejné kleci byl i onen souzený miliardář (Chodorkovskij=?) nebo i členky punkové skupiny, jejíž název nebudu raději psát.
Jak píšete, tak je to jiný kraj a jiný mrav. Možná také jiný vývoj společnosti a její úroveň. Jen nevím, zda ta klec má chránit souzeného před publikem nebo publikum a soud před tím souzeným.
Každopádně to vypadá nepříjemně a je to ponižující - bez ohledu na výsledek soudu to vyvolává už dojem zločince za katrem, o kterém je rozhodnuto. Zdravím!
Nechává mě to v klidu a myslím si, že jsem normální. Taková klícka by se hodila i u nás.
Jistě že neznám pravdu, že média a politici umí z lidmi manipulovat (Ruská a Americká zvláště) vím, ale i kdyby na tom bylo jen kousek pravdy parlamentnilisty.cz/... ) článků, Naděžda je "světice"je plno, hledala jsem něco, co by tu klec ospravedlnilo.
Viděla jsem i na záběrech z jiných soudů , že tam je zvykem, aby obvinění ( ještě ne odsouzení ) byli v kleci.
No, můžeme si podle toho udělat obrázek. Možná kdyby někdo z vaší rodiny byl obviněn ( ještě ne odsouzen , existuje něco jako presumpce neviny ) přesto by vám nevadilo vidět ho u soudu v kleci...
liduš: Savčenková není sama. Jeden kamarád-ukrajinec mi říkal, když jsme se naposledy viděli, že ukrajina sama vězní ještě jednu ženu, za to samé. A že se o tom ale nikde nic nepíše a nemluví. A Savčenkové prý hrozí smrt ze strany ukrajiny, protože není v ukrajinském zájmu, kdyby se povedlo dokázat její spojení s Ukrajinou. Víc nevěděl. Je to jen agentura ukrajinská JPP.
Prapor Ajdar, jehož je Savčenková součástí, je nezákonný a je vyšetřován radou OBSE za rabování, únosy, a možné zločiny proti lidskosti.
Ostatně, další důkaz "nestrannosti" naší veřejnoprávní TV. Slyšel jste v ní někdo někdy v souvislosti se Savčenkovou, alespoň o existenci praporu Ajdar? Já ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.