Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uvázat šátek kolem hlavy?

Od: stan22 odpovědí: 4 změna:

Ahoj, teda, selhali jsme jako lidé, nezvládli jsme s kamarádem uvázat šátek kolem hlavy.. jooo, zní to směšně :D

Na internetu je stovka návodů, ale všechny jsou většinou spíš modní, nikde jsme nenašli tenhle způsob? nevíte jak na to? Nějaký trik 4.bp.blogspot.com/... Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi to musí být trojúhelník. Ne čtverec, jak jsou obvykle šátky střižené. Pak širokou stranou přes čelo a ty dva cípy uvázat vzadu a máte to.

hodnocení

0x

Šátek uvažete "na piráta", mrkněte na videa:

No jak je vidět, měla jsem pravdu. Šátek je trojůhelník a pak je to snadné jak ta facka...;) je mi divné, že se tazatel už vůbec neozval a vypadalo to, že to byl pro něho dost velký problém...

stan22
hodnocení

Díky moc, teď už to snad půjde, koukám že to jde i s čtvercovým i trojúhelníkem, ten čtvercový mi i přijde víc cool, je pěkně zaoblený i vzadu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]