Nejste přihlášen/a.
Prosím, někdo z Chebu nebo okolí, hledám fotografii (stačí jen ofocenou do přílohy), z let 60. , kdy na náměstí nedaleko Špalíčku, stál kiosek ve tvaru sklenice od jogurtu. Byla to taková zvláštnost, ale mnoho obyvatel Chebu si na ni vůbec nevzpomíná. Prohledala jsem knihy, hledala (mozna blbe) v Googlu ale na žádném obrázku ji nemohu najít. Prosím, kdyby někdo měl, nebo i jen poradil? Děkuji moc!
@hahanaj nikde nic, mam to prolezle vsude. Dela to na me dojem, ze se tomu kiosku snad vyhybali, nebo z fotkek vyretusovali? Rekla bych, ze bude na nejake rodinne fotografii spis nez v nejake knizce. Treba se jeste nekdo ozve?
Nedávno jsem narazila na zajímavé stránky se starými pohlednicemi. Cheb neznám, neprohlížela jsem všechny ty pohlednice, ale třeba tam něco zajímavého najdete. ak-ansichtskarten.de/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.