Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zakoupil jsem si v iStyle iPhone 6S 64GB v pondělí 14.3, zjistil jsem však že mám na displeji jeden mrtvý pixel. Půvondě jsem si myslel že se jedná o špatně nalepené sklo, proto jsem prvně šel do iStyle reklamovat sklo. Bohužel se tedy jedná o mrtvý pixel a tak jsem druhý den vyrazil na prodejnu s telefonem. Ještě chci podotknout že původně jsem si myslel že se jedná o špatně nalepé sklo a tak jsem poprosil prodavačku jestli by nešlo přelepit, a ona že jde pouze reklamovat, sundala z telefonu neporušené sklo, třískla s ním o stůl, rozbila jej a poslala na reklamaci. No každopádně u telefonu to bylo v pohodě, prodavač říkal že se jedná opravdu o vadu telefonu, nejde o nějaké smítko, a že tedy by šel telefon týden do servisu a dali by mi nový kus. To se mi ale moc nezamlouvalo a radši bych okamžitou výměnu, nemám to ani 14 dní. Řekl že by musel napsat manažerovi iStyle, bohužel kontatk na manažera jsem nenašel asi není veřejný. Každopádně telefon mi zatím vrátil protože říkal že stejně by ho poslali do servisu až v pondělí.
Takže bych potřeboval radu jak uspět aby mi vyměnili telefo na místě. Totiž nelíbí se mi představa že jsem za telefon vyhodil 25k, původní co jsem měl jsem prodal, náhradní nemám, a být týden bez telefonu se mi nelíbí. Samozřejmě mi nabízeli iPhone 5C ale chtěli zálohu 10 tisíc. Prodavači celkem fajn až na tu paní co mi zbytečně rozbila ochraný sklo u telefonu který jsem si u nich koupil za 800kč.
Příště kupujte v obchodech, kde můžete do 14ti dnů zboži vrátit. Já nakupuji roky v Alze a ač jsem dosti problematický zákazník, tak jsem spokojený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.