Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdotykovy podavač mýdla - ano/ne?

Od: rotorod® odpovědí: 6 změna:

zdravím, má to někdo doma v koupelně?je to dobré či ne? neukapuje na zem/vedle? jak dlouho vydrží baterie v praxi? klady,zápory?

díky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli máte na mysli ten asi za 190 Kč, na baterie, co se postaví na umyvadlo, nebo na linku, tak NEBRAT! Nachytala jsem se festovně, protože jsem si jich tehdy objednala asi 5, kromě mýdla jsem do nich dala např. Jar, šampón ap. Dno má fórové těsněníčko a rychle spodek zrezatí, tedy se celý ten krám stane nefunkční! A to jsem je, tuším, kupovala v akci, jinak jsou asi dražší. Patří to k výrobkům, které bych s chutí omlátila výrobci o hlavu.

Mam ho jiz rok a spokojenost. Staci sem tam rozebrat a k tesneni pridat trochu vazeliny a rez nikde. Mam to hlavne kvuli detem , staci natahnout ruce a maji mydlo na rukou.

hodnocení

0x
Jaké má výhody oproti téměř nezničitelné pumpičce na lahvi? Prodejce určitě zmíní hygienu, ale to je samozřejmě blbost. Špinavou rukou si pustím vodu, bezdotykově si kápnu mýdlo a pak zas ten "špinavý" kohoutek zastavím...

Tak o té nezničitelnosti pumpičky na láhvi bych docela polemizoval...

joudic*
hodnocení

0x
Tak nejaky stylovy, montaz do zdi do moderni koupelny proc ne, ale na doma spis blbost za ty prachy. (nemyslim to co pise @blesik) vic se sikne fotobunka misto vypinace... za par dolaru z ebay, uz to mam pres rok v kosiku a furt jsem to neobjednal :) protoze je to taky blbost, jen s tim rozdilem, ze jeden stoji kilo, tak to neva :)

Já měla ale taky bezdotykový na fotobuňku. Vazelínu jsem tam teda nemazala, o tom v návodu řeč nebyla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]