Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sparta a věrní fandové

Od: cechacek* odpovědí: 4 změna:

Údajně před utkáním Sparty v Římě několik fandů Sparty močilo na bezdomovkyni, je to fotomontáž, nová kapitalistická mládež v plném lesku, neb zlatá mládež, poněvadž dle mého odhadu by socka, Rom, bezdomovec a.p. na cestu do Itálie pravděpodobně neměli. Je možné, že se takto část národa bude chovat k ženám válečných uprchlíků, jsem přemládlej, tudíž jsem kyselej nemohu si to přebrat i když budu stár skoro dvacet let.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Žádná fotomontáž, prostě jen nějaký inteligent chtěl být zajímavý.
Byl to pouze jeden fanoušek a bylo to na starou žebračku. Nevím, proč se zase do toho musí zatahovat uprchlíci...

vilik*
hodnocení

0x
Zkusím použít vaší logiku.
Údajně před skoro dvaceti lety vypadlo jedné mamince z kočárku nemluvně na hlavičku tak nešťastně, že má doživotní následky. Jak to ovšem souvisí s vaším dotazem, si netroufám ani spekulovat.
Bez urážky, toto byl příklad toho, jak dokážete argumentovat. Fanoušek Sparty totiž může být můj slušný kolega, starostlivý táta 3 dětí, stejně jako člověk, kterého jsem viděl nedávno ztvárněného v jednom českém filmu.
Část národa se může chovat tak, jak píšete, ale můžou to být klidně fanoušci Sparty, Slávie, SK Kotěhůlky, stejně jako vedoucí skautů, finanční úředník, policista v penzi a učitel.
Zaměňujete příčinu a následek.
Paradoxně, v rozporu s vaší myšlenkou věřím, že cestu do Říma bude ochotnější zaplatit nezaměstnaný idiot, který nepřemýšlí nad následky, než normální chlap od rodiny, který musí koupit novou pračku.
Zlatá mládež by určitě peníze měla, ale asi bude mít jiné priority, například nové cool hadry a pár drinků s novou pusinou někde na baru.
Nechcete raději začít myslet alespoň trochu pozitivně? Co třeba pro začátek nějaký nenáročný koníček?

hodnocení

0x

Když už zde padla zmínka o uprchlících, tak jen dodám, že spíš my se budem my divit, jak oni se budou chovat k nám, jen co se zvýší jejich koncentrace v naší zemi.

mp*
hodnocení

0x

Musím říci, že jsem byl několikrát na zahraničních zájezdech na fotbalová utkání. A věřte, že se tam sejde široká směsice lidí různých postavení, které spojuje hlavně to, že je fotbal zajímá, líbí se jim jako zajímavá hra, a zafandí si svému týmu, či zemi. Je pravda, že si zase fandění každý představuje trochu jinak. Já tam obecně jezdím hlavně za atmosférou (u nás třeba není stadion pro 60 tisíc lidí). Blbec se najde stejně všude. A když vyhrajeme, je to jen dobře. Osobně si třeba nedovedu představit, že bych jel do ciziny za jiným sportem, než je fotbal (pokud by to teda nebylo zadarmo).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]