Prosim reknete mi svuj nazor. Je zeme stale tezka? Funguje vsechno stejne jako kolobeh vody? Ze je i kolibeh lidi a zivin? Ze ze zeme beru ziviny a do zeme se stale vracim. Ma na vahu Zeme vliv to, ze lidi je stale vice? Je Zeme tezsi nez v dobe dinosouru? Dekuji za odpovedi
Jednou jsem někde četla, že váha-hmotnost Země není konstantní ale narůstá spadem vesmírného prachu, jinde jsem zase četla, myslím, že to byla nějaká studie univerzity Cembrige, že se hmotnost snižuje.
Spíše se hmotnost zvětšuje, prachu spadne na povrch mnoho, mnoho tun a sluneční záření má taky svou hmotnost. Tlustý lidi na to vliv nemají. Jen tak pro zajímavost, deset miliard lidí se vejde do pouhého jednoho kilometru kubického.
vesnickejkuba*
Přesně tak! Jenom toho prachu kolik každoročně musíme setřít.
jurda1
Mohu se optat, jak jste to spočítal? No, na tuhle otázku si už taky řadu let odpovídám...Raději jsem se ale na to nikoho neptal, akorát by si říkali, že myslím na ´´blbosti´´
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.