Nejste přihlášen/a.
Dbrý den. Prosím o radu. Bydlím v panelovém domě, kde jsou byty v soukromém vlastnictví majitelů a máme zvolen výbor který se stará o správný chod SVJ. Ve výboru jsem 8let jako místopředseda. V r 2010 jsme si odhlasovali kompletní revitalizaci našeho domu. V podstatě jsem se o vše postarala sama. Měli jsme v plánu využít Zelenou úsporám a získat tak dotaci. Bohužel, než se stačily veškeré záležitosti vyřídit, příjem žádosti k Zelené úsporám byl zastaven. Nedalo se s tím nic udělat, nešlo to nijak obejít. Velmi mě to trápilo, ale vůbec jsme s tím nepočítali. Dotace nám takto unikla. Od revitalizace již uběhlo 5let, stále se s některýma sousedama nemůžu domluvit, ne jen to že mi dávají za vinu uniklou dotaci, ale stále čelím útokům ve formě té, že jsem ostatní lidi okradla, tudíž jsem zlodějka a lhářka. Došlo i na policejní vyšetřování, kdy policie případ odložila jako neopodstatněnou stížnost, náš případ řešilo i státní zastupitelství, opět výsledek stejný, přesto nemám klid. Je to velmi nepříjemné, slovně se ubránit umím ale přece to nemám zapotřebí stále poslouchat, jak jsem to vše špatně zařídila a kvůli mě nemáme dotaci. Chtěla sem se proto zeptat, jestli mám nějakou možnost jak tyto lidi umlčet. Jsou to dva sousedi, kteří se opravdu hodně snaží mě udolat. Na přestupkové komisi už jsme byli taky. Výpady a urážky pokračují dál. Prosím o radu, jak docílit toho aby už mě nechali na pokoji. Moc děkuji za radu! B.K.
Je to nezáviděnihodná funkce, která stoují spoustu času ze svého. Myslím si, že kdybyste se rozkrájela, tak se vždy najde někdo, kdo takovou práci nedocení. - pt
U nás zabírá jediné. Nabídnout funkci k dispozici a uvolněné místo nabídnout dotyčnému rejpalovi.
Za rohem Vás pomlouvat nepřestane, ale do otevřeného konfliktu už nepůjde. Taky jsem slyšel, že se o mně říká, ž peníze z úvěru na revitalizaci jsem se podělil s ostatními členy představenstva a rekonstruovat se nebude . A už bydlíme 6 let ve vylepšeném...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.