Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou pojišťovnu na auto?

Od: astik odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, jsem pojištěná u České poj., ale letos mi zvýšila pojistku skoro o 1000Kč. Přitom jde o skoro 20let staré auto. A ne, nebudu si pořizovat jiné. Loni mi ho ukradli, ale po pár měsících se našlo. Už loni mi radili, že se pojištění nevyplatí. A najednou takové zvýšení? Znáte někdo jinou dobrou a ne drahou pojišťovnu? Jde mi už především o povinné ručení. Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou desítky srovnávačů - u všech jsem se svým vozem byl nejlépe s cenou v poměru k službám u AXA. Ale já k pojištění PR chci i čelní sklo a dobrou asistenci. Jsou samozřejmě ještě levnější možnosti...

doplněno 06.04.16 12:14:

20 let staré auto nebude asi veterán - takže havarijní pojištění tady nemá smysl řešit. HAV se dává na max. 10-12 let stará auta. A za jak dlouho zaplatí pojišťovna poškozenému z mého POV je mi putna. Pro mne jsou důležité zmíněné asistence (nehoda, závada na voze) - ne každá pojišťovna má dobrou síť smluvních servisů, rozdíly v plnění můžou být velmi velké.

hahanaj*
hodnocení

0x

mám ČPP a jsem spokojená

trtr

Zdravím, také tak u ČPP, ale vlivem pirátů silnic a dalších nezodpovědných lidí se nevylplatí pojistku držet déle než jeden rok, tj. každý rok se smlouva obnovuje a tudiž nedochází k nárůstu ceny tak dramaticky-jsou tam zvýhodnění pro nové smlouvy.

hodnocení

0x

Mám povinné a havarijní all-risk včetně všech skel, náhradního vozu a asistenčních služeb v rámci Evropy u Allianz za nějakých 9,5 tisíc ročně. Ale ve vašem případě bych doporučil použít jeden z přehršle srovnávačů a nechat si to spočítat dle vašich požadavků, jak už radili kolegové. Při přechodu na jinou pojišťovnu se dá asi ušetřit nejvíce. Stávající klienti jsou většinou biti.

achci*
hodnocení

0x

kooperitiva doporucuji,penize chodi i tyden po nehode ale zalezi na situaci

joudic*
hodnocení

0x

tady jsou veskere priklady od ostatnich nanic, vsichni budou psat u ceho jsou, a kde jsou spokojeni, to vam nijak nepomuze, kazdy ma odjezdene jine roky, jine auto atd, cili v kostce, po ostatnich je vam prd.

vyplnte si to tady podle technicaku a instrukci (nebo si najdete i jine srovnavace):
top-pojisteni.cz/...

A vyherce hledani oblazite odeslanou objednavkou, a za tyden vam prijde kompletni smlouva sakumprask postou.

Uz jsem takto menil 2x pojistovnu, abych usetril mnoho penez.

astik
hodnocení

Díky za radu ;)

hodnocení

0x

astíku, souhlasím s joudicem. Osobně to dělám tak, že každý rok obešlu všechny pojišťovny s požadavkem co nejnižšího pojistného. Pak několik porovnávačů, několik debat s makléři a musím se dostat na nejnižší pojištění. Fabia r.v. 2005, roční pojištění 1200Kč.

hodnocení

0x

Ještě doplním radu p.Milana o svoji radu.

Pokud se Vám nelíbí navýšení z jejich strany-můžete vypovědět smlouvu -za A- pak Vám nabídnou lepší cenu nebo za B Vy si díky vyhledávači najdete pojištovnu s pro Vás výhodnějšími podmínkami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]