Nejste přihlášen/a.
Jsou desítky srovnávačů - u všech jsem se svým vozem byl nejlépe s cenou v poměru k službám u AXA. Ale já k pojištění PR chci i čelní sklo a dobrou asistenci. Jsou samozřejmě ještě levnější možnosti...
20 let staré auto nebude asi veterán - takže havarijní pojištění tady nemá smysl řešit. HAV se dává na max. 10-12 let stará auta. A za jak dlouho zaplatí pojišťovna poškozenému z mého POV je mi putna. Pro mne jsou důležité zmíněné asistence (nehoda, závada na voze) - ne každá pojišťovna má dobrou síť smluvních servisů, rozdíly v plnění můžou být velmi velké.
Mám povinné a havarijní all-risk včetně všech skel, náhradního vozu a asistenčních služeb v rámci Evropy u Allianz za nějakých 9,5 tisíc ročně. Ale ve vašem případě bych doporučil použít jeden z přehršle srovnávačů a nechat si to spočítat dle vašich požadavků, jak už radili kolegové. Při přechodu na jinou pojišťovnu se dá asi ušetřit nejvíce. Stávající klienti jsou většinou biti.
tady jsou veskere priklady od ostatnich nanic, vsichni budou psat u ceho jsou, a kde jsou spokojeni, to vam nijak nepomuze, kazdy ma odjezdene jine roky, jine auto atd, cili v kostce, po ostatnich je vam prd.
vyplnte si to tady podle technicaku a instrukci (nebo si najdete i jine srovnavace):
top-pojisteni.cz/...
A vyherce hledani oblazite odeslanou objednavkou, a za tyden vam prijde kompletni smlouva sakumprask postou.
Uz jsem takto menil 2x pojistovnu, abych usetril mnoho penez.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.