Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak vytisknout mapu, nebo spíš upravit to co se mi zobrazí na Mapy.cz, abych viděla čísla popisná a současně se mi to vešlo na A4. Nemůžu na to přijít. Buď je to velké a nevejde se mi tam vše, nebo je to malé. Nebo se dají najít mapy i jendě než na Mapy.cz? Jak si zadám název města nebo vesnice, tak mi je to vždycky ukáže jen na Mapy.cz.
Děkuji.
To není sednout a udělat. Musíš zvolit takové měřítko, aby se ta popisná čísla zobrazila na obrazovce. Obvykle se pak na obrazovku nevejde celá zájmová oblast, proto musím udělat několik screenů, ty v grafickém editoru oříznout a složit k sobě. Potom zmenšit na požadovaný formát a zkusit, zda to v téhle velikosti bude vůbec čitelné. Takto bych postupoval já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.