Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk mapy

Od: mylady® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jak vytisknout mapu, nebo spíš upravit to co se mi zobrazí na Mapy.cz, abych viděla čísla popisná a současně se mi to vešlo na A4. Nemůžu na to přijít. Buď je to velké a nevejde se mi tam vše, nebo je to malé. Nebo se dají najít mapy i jendě než na Mapy.cz? Jak si zadám název města nebo vesnice, tak mi je to vždycky ukáže jen na Mapy.cz.

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vy sama samozřejmě nemůžete ovlivnit velikost textu u č.p. na Mapy.cz...

Vytisknout ale lze téměř vše, nebo to lze upravit k obrazu svému

Pokud to ale neumíte, není to na vysvětlení ve dvou řádcích textu.

Pro toho kdo to umí, je to záležitost přibližně na 10 minut...

wasube*
hodnocení

0x

Já to také neumím, ale napadlo mě, víte jak jsou takové ty xeroxy, nevím jak bych to pojmenovala. Oni Vám i nápis na tričku udělají, oxeroxují dokumenty, možná by Vám tam mohli pomoci, mají takové velké mašiny...Zkuste se tam zeptat, jen nevím ted jak se jmenují.

ladinpraha*
hodnocení

0x

To není sednout a udělat. Musíš zvolit takové měřítko, aby se ta popisná čísla zobrazila na obrazovce. Obvykle se pak na obrazovku nevejde celá zájmová oblast, proto musím udělat několik screenů, ty v grafickém editoru oříznout a složit k sobě. Potom zmenšit na požadovaný formát a zkusit, zda to v téhle velikosti bude vůbec čitelné. Takto bych postupoval já.

hodnocení

0x

Nevím, kterou konkrétně hledáte, ale já už jsem si několikrát jako plřípravu na dovolenou vytiskla několik map, které byly na webu místního turistického centra nebo obce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]