Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
Co znamená, když v inzerátu s nabídkou práce je požadavek- Minimální požadované vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení). Konkrétně, co znamená obsah v závorce? Já jsem vyučen a mám dodělanou nástavbu s maturitou. Znamená to tedy, že se nemohu hlásit na takovouto pozici?
úso - úplné střední odborné
Myslím, že pokud jste vyučen, ale máte maturitu dodělanou, hlásit se můžete. Chápala bych to tak, že nestačí vyúčňák sám o sobě.
Navíc nevidím důvod, proč to nezkusit. maximálně vás nevezmou. Ne vždy nakonec vyberpou toho, kdo přesně sedí původním požadavkům ve všech bodech.
Klidně se o takové místo můžete ucházet, záleží, jaký uděláte dojem. Tak ať to dobře dopadne. - pt
Chápu to tak, že stačí třeba průmyslovka s maturitou, není potřeba absolvovat učební obor a pak maturitní zkoušku.
Někde požadují i vyučení, pravděpodobně kvůli větším praktickým znalostem a dovednostem.
Takže jste udělal dobře že jste se přihlásil, myslím, že máte naději na přijetí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.