Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škola úso s maturitou (bez vyučení)

Od: tomiik052 odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,

Co znamená, když v inzerátu s nabídkou práce je požadavek- Minimální požadované vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení). Konkrétně, co znamená obsah v závorce? Já jsem vyučen a mám dodělanou nástavbu s maturitou. Znamená to tedy, že se nemohu hlásit na takovouto pozici? ;)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

úso - úplné střední odborné

Myslím, že pokud jste vyučen, ale máte maturitu dodělanou, hlásit se můžete. Chápala bych to tak, že nestačí vyúčňák sám o sobě.

Navíc nevidím důvod, proč to nezkusit. maximálně vás nevezmou. Ne vždy nakonec vyberpou toho, kdo přesně sedí původním požadavkům ve všech bodech.

pt®
hodnocení

0x

Klidně se o takové místo můžete ucházet, záleží, jaký uděláte dojem. Tak ať to dobře dopadne. - pt

hata
hodnocení

0x

Znamená to, že zaměstnavatel požaduje uchazeče s maturitní zkouškou, která může být získaná i na učebním oboru (nemusí jít o SŠ, ale učeb. obor s maturitou). Vy maturitu máte, tak se klidně přihlašte

tomiik052
hodnocení

0x

Děkuju všem za odpověd ;) už jsem jim napsal že mám zájem o dané místo.. :) snad to výjde

figurek*
hodnocení

0x

ÚSO je úplné střední odborné vzdělání. Mají ho například ti, co odmaturovali na průmyslovce nebo ekonomické škole. Gymnazisti ne.

Jestli máš nějakou technickou maturitu a jsi ještě k tomu vyučený pak, tím líp pro tebe. Klidně se o tu pozici přihlas.

hop®
hodnocení

0x

Chápu to tak, že stačí třeba průmyslovka s maturitou, není potřeba absolvovat učební obor a pak maturitní zkoušku.

Někde požadují i vyučení, pravděpodobně kvůli větším praktickým znalostem a dovednostem.

Takže jste udělal dobře že jste se přihlásil, myslím, že máte naději na přijetí! ;)

petr123*
hodnocení

0x

Klidně bych se přihlásil. Znamená to že vyučení není nezbytné, pokud ho máte tak je to prostě něco navíc. *palec*

mara*

jen bych se chtel zeptat jak to teda dopadlo :) jsem na tom stejne ... kdyby ste byl tak laskav a napsal mi na email :) dekuji Heges23@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma úso s maturitou

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]