Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Víkendová brigáda

Od: user odpovědí: 5 změna:
Zdravím, neví někdo o nějaké víkendové brigádě v Ústí nad Labem nebo blízkém okolí? Jsem 17-ti letý student.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Milý sedmnáctiletý žáku, brigády je potřeba hledat tam, kde se nabízejí.

Doporučuji Vám hledat ve svém okolí (obcházet firmy),

číst inzeráty v pracovních portálech, případně v nich sám (zdarma) hledat práci.

user
hodnocení

Kdybych něco v inzerátech našel, tak sem asi NEPÍŠU
iz*

Problém je v tom, že sem zaměstnavatelé brigádníky hledat nechodí.

Zkuste si dát inzerát v pracovních portálech a v Annonci.

V případě Annonce Vám inzerát vyjde i v tištěném vydání.

Pro uchazeče o práci je inzerce zdarma.

Nebo mne napadá KFC, Mc Donald apod. Tyto řetězce berou snad každého...

user
hodnocení

Na annonci jsem si inzerát už dával. Jen jsem se ptal, jestli někdo z tohoto fóra o něčem neví.

pohanka*
hodnocení

0x

Pokud se zamyslím, tak pracovních pozic, které by byly pouze o víkendu je opravdu velmi málo. Napadá mě tak akorát obchod, který má nepřetržitý provoz. Tedy doplňování zboží, nebo práce na pokladně. To doplňování zboží může být i v noci, ale práce na pokladně s hotovostí asi v 17ti letech ne,že?

Možná se zeptat na bebzínové pumpě, jestli nechtějí pomocníka na myčku aut, nebo výpomoc k mytí předních skel aut.

KFC, MacDonalds a podobné?

Co sobotní a nedělní doučování žáčků v předmětu, ve kterém jsi dobrý?

Pošta doručuje v sobotu /dopoledne/ denní tisk, tedy se domluvit pouze na sobotní brigádě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]