Nejste přihlášen/a.
zdravim vsechny,ma nekdo zkusenosti se zmensenim krcnich mandli u deti,jaky je prubeh,bolestivost,a hojeni a tak kolem toho. diky kdo neco vi
U dětí se velmi dobře léčí - takže bych šel do možnosti "EX". Ale u dospělých - sestra si nechala dusíkem (nebo čím?) zmrazit a zmenšit mandle - zmrazilo se a nějak to otrhali nebo ostřihali... něco tam zůstalo viset. Byla několik dnů až týdnů dost mimo, velmi to bolelo (po zákroku několik dnů).
Nešel bych do této varianty
jj, pokud není nějaké ložisko pravidelných nákaz, nechte je tam. Operace při celkové anestezii jsem nezažil ani neměl v rodině, ale jistě to bude větší pohoda než "naživo"- To rodiče i sourozenci přes týden trpěli.
Já jsem byla na "trhání" krčních mandlí asive dvaceti letech a podruhé bych to zažít nechtěla - ovšem, já byla při vědomí, jen lokální anestézie. I hojení bylo bolestivé a nepříjemné. Dokonce mi pak zase dorostly. Asi jsou potřeba. Koukala jsem, jak blázen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.