Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo běžný účet u Česke spořky?

Od: hancice588 odpovědí: 3 změna:

A jste spokojeni? Jak je to s poplatkama apod...děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám tam běžný účet. Ale neplatím nic, protože jsem si ho zařídila asi před dvěmi roky, kdy nabízeli na pět let bezplatné vedení účtu. Řekla jsem si, ža za pět let uvidím, jestli bude jiná bankovní politika a když se mi to nebude zamlouvat, tak od nich odejdu. Účty tam mám dva a zatím bez problémů. Vždycky napíší - 200 Kč za vedení účtu a hned to zase připíší zpátky. Já být Vámi, tak bych tam šla a klidně se jich na rovinu zeptala a řekla, že vím, že u nich existuje i bezplatné vedení účtu. Kdyby se kroutili, tak bych řekla OK, tak já se jdu zeptat jinam. A to bych se sakra divila, kdyby se najednou neobjevila možnost bezplatného vedení účtu. prostě "kudlu na krk", jinak to s těma potvorama nejde.

pb®
Mám to stejně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]