Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tenisky z Lidlu

Od: jimi* odpovědí: 3 změna:

Ode dneška mají v nabídce tenisky od firmy Kappa a Umbro,poradíte někdo znalý jakou značku z těch dvou nabídek koupit.Sportovní boty používám jen občas,tak se v tom moc nevyznám.Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

U těchhle dvou značek je to jedno, kvalita je srovnatelná. Nečekej zázraky, ale na běžný nošení OK...

Já osobně mám mezi sportovní obuví nejlepší zkušenost s Asics.

hodnocení

0x

Já nevím, ale když kupuju boty (resp. cokoliv) z obchodu specializovaného na dané zboží, zdá se mi prostě kvalitnější než akce v lidlu. Jednou jsem si tam tenisky koupil - mám je pořád v botníku a asi brzo hodím do charity. Nemohl jsem si je tam pořádně vyzkoušet a po druhém obutí a pár krocích mi to přijde jako objednávka z čínských garáží... vč. smradu.

Na ty KAPPA jsem se díval - před 10ti lety jsem si od nich koupil boty, které mi vydržely 3 roky a byly velmi vytížené..., ale kvalita všeho klesá...značka dnes už neznamená kvalitu.

jimi*
hodnocení

Díky vám oběma za rady a zkušenosti...ještě ten nákup zvážim.Měl jsem Půmy koupil jsem je v Makru a ty celkem na moje občasné použití dost vydržely,ale už se mi okoukaly tak jsem to chtěl změnit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]