Nejste přihlášen/a.
Ode dneška mají v nabídce tenisky od firmy Kappa a Umbro,poradíte někdo znalý jakou značku z těch dvou nabídek koupit.Sportovní boty používám jen občas,tak se v tom moc nevyznám.Díky
Já nevím, ale když kupuju boty (resp. cokoliv) z obchodu specializovaného na dané zboží, zdá se mi prostě kvalitnější než akce v lidlu. Jednou jsem si tam tenisky koupil - mám je pořád v botníku a asi brzo hodím do charity. Nemohl jsem si je tam pořádně vyzkoušet a po druhém obutí a pár krocích mi to přijde jako objednávka z čínských garáží... vč. smradu.
Na ty KAPPA jsem se díval - před 10ti lety jsem si od nich koupil boty, které mi vydržely 3 roky a byly velmi vytížené..., ale kvalita všeho klesá...značka dnes už neznamená kvalitu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.