Pořad Hobby

Od: Datum: 05.04.16 15:48 odpovědí: 3 změna: 05.04.16 19:22

Dobrý den.Naposled vařila u J.Bohdalové T.Brodská těstoviny.Dávala tam nějaké zugo nebo zubo /červená omáčka jako/? Nevím co to je,nic nevysvětlí a myslí si,že všichni vědí všechno.Neví někdo co to je? Děkuji


doplněno 05.04.16 15:52:

tak správně je -sugo-


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 05.04.16 17:10
Rajcatova omáčka...
Ja dělám: loupane rajčata, bazalka, oregano, česnek, sůl, cukr, pepř.
Celé to nadavkuju a prozenu mixerem.
Datum: 05.04.16 18:37
avatar

Náhodou jsem na to koukala také a také mne překvapil ten název. Zugo. Pak jsem usoudila, že jde prostě o Boloňskou omáčku, kam se dává mleté hovězí a rajčata a všelijaké koření a bylinky. Ona tam totiž říkala, že se to maso v omáčce s tou šunkou "nepere". Tak si myslím, že Zugo je Boloňská omáčka na špagety. Ale mohly to vysvětlit, to je pravda. Já bych to teda nevařila, protože je to vlastně co dům dá a navíc to je opravdu kalorická bomba pro těžce pracující. Dobré to bude, ale je spousta dobrých jídel, kde není hafo sýra, smetany a těstovin.

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.