Nejste přihlášen/a.
Vážení,
v únoru 2015 jsem podal s manželkou návrh na odlužení,v srpnu 2015 nám povolili oddlužení na základě zjištění úpadku.Dluh vznikl na základě druhotné platební neschopnosti.V měsíci únoru 2016 nám zablokovali účty ,kam nám docházely důchody.Druhý den jsem zjistil ,že nám vyhlásili konkurz ,na základě nesouhlasu jednoho věřitele.Ihned jsem navštívil banky a správce a každý jedná ve smslu zákona,Požádal požádal jsem o řešení správce ,který když mu předám seznam položek k zaplacení ,připraví peníze.Obratem jsem mu sdělil potřeby plateb a zdůraznil ,že zejména potřebujeme řešit nákup leků neb nejsme nejmladší(37,40 r.).Zárovenˇjsem mu sdělil že podávám odvolání.Po týdením nečinění jsem mu napsal a vykreslil situaci ,ale dodnešního dne jsme neobdrželi ani korunu a ani písemnou odpověď.Napsal jsem to soudu,ale odpověď nebude brzká.Neví m so si máme počít ,když jiné přijmy nemáme a životní minimum nám správce nevyplatil.Děkujeme za jakoukoliv radu.
Xaver
Františku. Nějak se mi nezdá to, že by Vám bylo ukončeno oddlužení a vyhlášen konkurz na základě toho, že jeden z věřitelů nesouhlasil s oddlužením. Mohu se Vám na vše podívat do insolvenčního rejstříku. Potřebuji Vaše nacionale. Pochopitelně do vnitřní pošty.
Obecně: ano v případě konkurzu má správce nárok ne finance na účtu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.