Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skončil již seriál Přístav?

Od: zavinac® odpovědí: 11 změna:

já nevím jestli už skončil nevíte?díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

0x

Manželka praví, že bude teď v pátek. Já bych s ní moc nediskutoval. Manželka a maminka mají vždycky pravdu.

hodnocení

0x

To netuším, ale co vím jistě je to, že všechny tyhle seriály jsou naprostý brak kinematografie a něco to vypovídá o inteligenci jejich diváků.

@samurraj: Vůbec nemám tušení která bije, ale mám velkou potřebu ukázat, že jsem na výši.

...

@zavinac: Ano pravdu má @Nikdo. Přístav byl přesunut na pátek. V Po a St je novější seriál Ohnivé kuře.

Jestli jste si po první odpovědi zapnul Primu, tak jste to už zjistil ;)

...

Mimochodem ani jeden z těch seriálů nesleduju, ale nemám potřebu to vytrubovat do světa.

doplněno 11.03.16 23:19:

@samurraj: NeNe. Netrefil jsi ani jedno. Nikdo ho u nás nesleduje, ale jelikož Tv doma mám a i na kanály Prima Group někdy přepnu, tak jsem ten přesun v upoutávkách viděl. Nebo že by na netu... Už nevím.

Tvoje narážka na inteligenci mě netankuje. Nelíbí se mi, že na dotaz neodpovíš, ale máš tu neodolatelnou potřebu nám sdělit, jak moc je to podřadný seriál, na který se při své inteligenci nedíváš.

Já jsem neviděl ani ten jeden díl, ale netroubím to do světa.

pepre - Já viděl jeden díl a to mě stačilo *frajer* Něco tak slaboduchého sledovat je jen ztráta drahoceného času. Ale asi to sleduje tvoje manželka (partnerka), tak je ti moje hodnocení o inteligenci proti srsti, to chápu no. Jinak já vytrubuji docela rád, nemám s tím problém jako ty. Měj se.

nikdo*

Dobrovolně a bez mučení přiznávám svoji slaboduchost. Asi můj čas není tak drahocenný jako ostatních rádců. Nemůžeme být všichni geniální. Je-li genialita opakem slaboduchosti nevím. Jsem slaboduchý.

OK, přiznal jste se, to Vás šlechtí *palec* Moje manželka na to taky kouká a já jí neustále říkám, že je to ztráta času, že se to dá využít mnohem lépe.

Prostě tyhle ulice, nemocnice, ordinace, popelnice, přístavy a podobné shity člověku nedají vůbec nic, nijak ho neobohatí, nic se nedozví, nikam se neposune, proč to tedy sledovat? Kvůli čemu? To by mě docela zajímalo.

cinematic*

Připomnělo mi to jednu scénu z filmu Jana Svěráka - Vratné lahve:

Josef Tkaloun: Prosimtě, jak můžeš koukat na takovou blbost?
Eliška Tkalounová: A žehlils někdy? Nežehlil. Tak mlč. :)

Jooo Vratné Lahve, to byla kultůra *smich*

samuraj, v tom případě vypínám úplně TV, protože se kromě ČT2, sportovních přenosů a na ČT1 seriál Případy prvního oddělení nedá sledovat prakticky nic jiného, co by vaším sítem prošlo:-D aniž by podle vás neutrpěla moje inteligence.To je můj názor. A vy se díváte na co? Kromě těch seriálů, které jste musel určitě vidět,přece byste nekritizoval něco,co byste neznal.;) Na americké krváky? Na stále se opakující stejné scénky z pořadů z let minulého režimu? Na různé reality shouw jako je např. Výměna manželek? nebo pořad Jílkové, kde se sice tlachá ale nic se stejně nevyřeší... atd.atd. Nesvědčí to spíš o celkově upadající úrovni TV vysílání vůbec?Už i ty zprávy bývají fraška, z převážné většiny za vidinou senzace se mění v bulvár či černou kroniku.

Já moc na telku nekoukám a když, tak si filmy stahuji, protože mě iritují reklamy. Jinak pokud na tu bednu koukám, tak většinou na něco, kde se dozvím nové informace (dokumenty o válce, výroba strojů a zařízení, pořady o přírodě, nálezy v Egyptě, nové technologie atd. atd.)

Pro odpočinek si někdy hodím horor na odreagování. Bohužel sláva české kinematografie z let minulých je ta tam a dnes se točí (po vzoru Ameriky) různé reality show, tuny konzumních rádoby seriálů, kde je přesně nalajnováno, kdy se má divák smát a pro blbečky je tam vkládán i smích umělý. Všechny ty rádoby "komedie" na stejné brdo jako přes kopírák. Naprosto stejně přiblbé vtipy a kecy, které pobaví maximálně Osla Domácího...

Ano, abych nebyl úplný kritik českých filmů, tak třeba Želary, Habermannův mlýn, Polednice, Hlídač 47 apod. stály za to. Jinak je to prostě bída a připadá mi, že dnešní tvůrci filmů si myslí, že divák je úplný kopyto. Toť vše. Koho jsem svýma slovama urazil, tomu se veřejně omlouvám.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Tak, aby se ten odpor k seriálům trošku vyrovnal, dávají ho zrovna teď v pátek od 20:15. A dovoluji si na něj střídavě koukat. Z kompu mi k tomu hrajou Flojdi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]