Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miloš zeman

Od: cokecuke odpovědí: 12 změna:
Potkali ste někdy miloše zemana? Jaký byl?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nedávno byl na návštěvě v Tanvaldu a v dalších podobných končinách. Jel jsem z Turnova do práce a na dálnici jsem potkal projíždějící prezidentskou limuzínu. Všude po mostech byli policajti z dalekohledem...no jak kdyby čekali teroristický útok :) Jinak Zemana na živo jsem bohužel neviděl, rád bych mu podal ruku alespoň, protože to je člověk, kterého si vážím.

cokecuke
hodnocení

Přesně a aspoň je nějaka sranda

hodnocení

0x

Nepotkal a nějak po tom ani netoužím. S některými jeho názory souhlasím, ale celkově na mě působí jako velmi nedůstojný a nereprezentativní člověk. A že je s ním sranda? To přece není důležitá vlastnost prezidenta, od toho tu snad máme komiky.

danys*
hodnocení

0x

S většinou jeho názorů souhlasím i když je jaký je.. Na druhou stranu jako jediný z našich polistopadových prezidentů nerozhazuje nesmyslnými amnestiemi.. Na živo jsem ho nikdy neviděl ani po tom netoužím

nutt*
hodnocení

0x
Neviděl a jako většina po tom netoužím, dle mého nemá v čele státu být někdo kdo neumí reprezentovat i když některé jeho názory také sdílím. V politice jistě místo má ale jako prezident je to dvorní šašek, bohužel.
. Hezký den NutT

Vše dělají média, Havel taky neuměl reprezentovat a navíc má velký podíl na tom proč jsme tam kde jsme, ale média dokázala zveličit a oslavovat každou i nepodstatnou 3.14čovinu, kterou provedl nebo prohlásil.

U Zemana je to naopak, média omílají každou i nepodstatnou 3.14čovinu jako velikánský malér, který by si hlava státu neměla dovolit.

Prostě opravdu krásný, přímo čítankový příklad dvojího metru *haha*

metr

To je jak s Ransdorfem. Někteří politici za volantem chlastaj jak duha a nikdo si toho ani nevšiml. Střízlivý Ransdorf ťukl autem o kandelábr a hned toho byly plné noviny.

Přesně jak říkáte, souhlasím.

jofa*

Nepotkal ani neviděl i když příležitost byla. Co se týče funkce prezidenta, bohužel lepší než Zeman je podle mne v nedohlednu.

sebod*

Dlouhou dobu se mi moc nelíbil jako prezident. Asi právě proto, že ho znám osobně. Dejme tomu jako známe souseda. Má velmi neobvyklé myšlení, je mu šumafuk co si kdo o něm myslí. Jeho problém je ten, že říká opravdu to, co si myslí a ne to, co si MÁ myslet. V poslední době si říkám, že sice máme prezidenta, který občas provede nějaký trapas, ale na druhou stranu má svůj selský rozum, který se mi zdá v současné době daleko lepší, než celý rozum z EU.

hacek*

Ja si vubec nedovedu predstavit v cele statu jeho rivala z predvolebnich soubouju, toho ospaleho knize nebo toho potetovaneho, takze volba byla celkem snadna a jinak je to taky chytrouš a srandista, drzim mu palce i pro jeho škarohlidy odsuzovane bonmoty, myslim, ze pokud bude kandidovat znovu, ma opet šanci volby vyhrat, hodne lidi mu fandi :)

mamka*
hodnocení

0x
videla jsem ho u nas na mitinku a bylo to v pohode.Velke mnozstvi ochranky.A jinak-ktery prezident byl bez chyby?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]