Nejste přihlášen/a.
Nedávno byl na návštěvě v Tanvaldu a v dalších podobných končinách. Jel jsem z Turnova do práce a na dálnici jsem potkal projíždějící prezidentskou limuzínu. Všude po mostech byli policajti z dalekohledem...no jak kdyby čekali teroristický útok Jinak Zemana na živo jsem bohužel neviděl, rád bych mu podal ruku alespoň, protože to je člověk, kterého si vážím.
Vše dělají média, Havel taky neuměl reprezentovat a navíc má velký podíl na tom proč jsme tam kde jsme, ale média dokázala zveličit a oslavovat každou i nepodstatnou 3.14čovinu, kterou provedl nebo prohlásil.
U Zemana je to naopak, média omílají každou i nepodstatnou 3.14čovinu jako velikánský malér, který by si hlava státu neměla dovolit.
Prostě opravdu krásný, přímo čítankový příklad dvojího metru
To je jak s Ransdorfem. Někteří politici za volantem chlastaj jak duha a nikdo si toho ani nevšiml. Střízlivý Ransdorf ťukl autem o kandelábr a hned toho byly plné noviny.
Nepotkal ani neviděl i když příležitost byla. Co se týče funkce prezidenta, bohužel lepší než Zeman je podle mne v nedohlednu.
Dlouhou dobu se mi moc nelíbil jako prezident. Asi právě proto, že ho znám osobně. Dejme tomu jako známe souseda. Má velmi neobvyklé myšlení, je mu šumafuk co si kdo o něm myslí. Jeho problém je ten, že říká opravdu to, co si myslí a ne to, co si MÁ myslet. V poslední době si říkám, že sice máme prezidenta, který občas provede nějaký trapas, ale na druhou stranu má svůj selský rozum, který se mi zdá v současné době daleko lepší, než celý rozum z EU.
Ja si vubec nedovedu predstavit v cele statu jeho rivala z predvolebnich soubouju, toho ospaleho knize nebo toho potetovaneho, takze volba byla celkem snadna a jinak je to taky chytrouš a srandista, drzim mu palce i pro jeho škarohlidy odsuzovane bonmoty, myslim, ze pokud bude kandidovat znovu, ma opet šanci volby vyhrat, hodne lidi mu fandi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.