Dobry den mate nejake napady jak zutulnit kancelar? Je to spolecna kancelar a prijde mi to tam vsechno stejne. Kazdy ma na stole pc skanner a telefon vsechno je nudne... Napadla me mala kytka ale kolegyne rekla aby z toho nelitali musky. Napada Vas neco? co mate na stole vy? Je to tam vse hole a neosobni a tim se mi tam nelibi ale zaroven jsem jedina komu to vadi. Kdybych tomu vdechla trochu osobitosti hned bych se tam vic tesila ale nevim co se hodi a co radsi ne. Doma to mam hezke ale v praci travim casu vic...
Já mám v kanceláři pohovku, tv, pc stůl,židli, počítač, vymalováno barevně a obrázky. Pripadám si jak doma, ale každý tuto možnost nemá zařídit si kancl dle svého,,,,, začal bych kytkou a hezkým obrazkem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.