Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zutulnit kancelar?

Od: jajkaj odpovědí: 6 změna:
Dobry den mate nejake napady jak zutulnit kancelar? Je to spolecna kancelar a prijde mi to tam vsechno stejne. Kazdy ma na stole pc skanner a telefon vsechno je nudne... Napadla me mala kytka ale kolegyne rekla aby z toho nelitali musky. Napada Vas neco? co mate na stole vy? Je to tam vse hole a neosobni a tim se mi tam nelibi ale zaroven jsem jedina komu to vadi. Kdybych tomu vdechla trochu osobitosti hned bych se tam vic tesila ale nevim co se hodi a co radsi ne. Doma to mam hezke ale v praci travim casu vic...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

...co tak barevnou podložku na stůl?

Jak zutulnit kancelar?
jajkaj
hodnocení

Ta je dobra nebo takovou podlozku pod mys- tu taky nemam

hodnocení

0x

Vaše kolegyně asi nemá doma květiny?

Vám z nich snad lítají mušky? *sok*

Mně ne.Ani doma,ani v kanceláři.

Nejlepší jsou samozřejmě sukulent a kaktusy,kvůli malé zálivce.

Jejdááá a kancelář bude okamžitě útulná ;)

hodnocení

0x
Zadejte na googlu ,,strom z drátku " a mrkněte na obrázky. To má v ordinaci naše dětská doktorka, mně to přijde pěkné.

hodnocení

0x

Já bych tohle prozatím neřešila nahlas. Zútulnila bych si svůj stůl. Časem zeď za mnou, časem květináč na okno. Ono se to poddá. ;)

nickk44
hodnocení

0x

Já mám v kanceláři pohovku, tv, pc stůl,židli, počítač, vymalováno barevně a obrázky. Pripadám si jak doma, ale každý tuto možnost nemá zařídit si kancl dle svého,,,,, začal bych kytkou a hezkým obrazkem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]