Nejste přihlášen/a.
Dobry den,strasne mi smrdi smrdi z pusy.I kdyz si rano poradte umyji zby a najim se.obcas mam v puse takovy bily kulicky a strasne smrdi.Jsou vzadu v krku schovane.Co mam delat?Na nikoho nemuzu mluvit
Čepy na madlích, neboli zánět. Já mám chronický, ale naštětí zápach řešit nemusím. Skoč si na na otorhinolaryngologii (ORL), kde ti čepy odborně vymáčknou a dostaneš zřejmě nějakou vodičku na potírání mandlí. Já mám jodisol. Taky ti ukážou, jak si čepy správně vymáčknout. A od věci není ani kloktat šalvěj, vincentku nebo hřebíčkový odvar.
O těch bílých bouličkách na mandlích jsem nikdy neslyšel, respektive nikdy jsem je v puse neměl, ale šel bych s tím k doktoru pokud je to zdroj problému. Jinak i když je nemám, tak pro svěží dech rozkoušu v ústech celý hřebíček a dech je potom na dlouhou dobu hezky svěží, ale je třeba to zapíjet, protože hřebíček vysušuje ústní dutinu. Na druhou stranu pomáhá i trávení. Dobrý je i Fenykl. Další perfektní věcí na desinfekci dutiny ústní je česnek nebo čili papričky, ale česnekový odér spoutě lidem vadí, i když netuším proč.
V pořadu Prostřeno v týdnu, kdy vařili herci a herečky (viz iprima.cz/... ) také o tomto tématu mluvili a shodli se na tom, že velmi pomáhá rozkousat zelenou listovou petrželku se solí. Prý. Asi s tím mají své zkušenosti.
Ty bílé kuličky, to jsou zbytky z jídla, schované za určitýma překážkama vzadu v krku. Jdou normálně vydělat-špejlí apod..teda pokud se nepoblinkáte. Jenže je dnes vyděláte a za týden ani ne se tam potrava usadí znovu a můžete to dělat stále dokola. Leda nemít vzadu v krku žádné záhyby, kde by se zbytky potravy "schovávaly".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.