Nejste přihlášen/a.
Co dělám já? Já se v letadle tak šíleně bojím ! že celou cestu se křečovitě držím madla na sedadle a opravdu celý let ! se koukám do uličky směrem kde sedí letušky co dělají a jestli je vše pohodě. Po přistání jsem zcela psychicky vyčerpán a štasten...Letěl jsem 2 X za život po 2 hodinách o třetí let na dovolenou se pokuším už pátým rokem...zatím neuspěšně.Vždy to končí za volantem.
Nevím zda můj druh "zábavy" během letu vydržíte až do Peru asi by to byla nuda.Ale Vy se očividně nebojíte.Přeji Vám přijmenou cestu.
To jsme dva. Sice jsem letěl nejdál do Egypta, Tuniska, ale i ty 2 hodinky letu jsem byl v křeči a upocený až na pr...Jako je to parádní pocit v letadle když to startuje nebo přistává, ale bojím se toho jak čert kříže. Raději autem.
Jé, to znám. Proto jsem do Anglie i jezdila raději autobusem, těch 18 hodin v buse uteče rychleji, než 3 v letadle. Číst se mi tam nedaří, poslech hudby (u kterého obvykle vydržím hodiny) mě za půl hodinky nebaví. Ale baví mě koukat se ven, sledovat, co pokrývá krajinu. Někde les, pak ostře rozřezané lány pole, města a zase les, který se mění v hory, jak se mění barvy krajiny s postupem k jihu... představuji si, jak v tom městě lidé pracují, jedou auty... ale to Vám nad oceánem asi bude k ničemu, že. Co takhle omalovánky? Ještě než nastal boom těch antistresových omalovánek, vymalovávala jsem si bílý papír, fakt to odlehčuje
Zdravím,ničeho se nebát a jít do toho ! Taky letadla moc nemusím,ale jinak se tam nedostanete.Moje 30 denní cesta s batohem na zádech po JA taky začala 12 hodinovým letem nočním z Frankfurtu nad Mohamen do Ria.V letadle chvíli po startu byla večeře a potom několik driků pro uklidnění a nakonec stejně přijde únava a krátký spánek.Následovalo asi 8x přeletů vnitrostátními leteckýmy společnostmi po kontinentu a to bylo taky v pohodě,tak že klídek.Nakonec ale bylo stejně nejlepší to přistání na Ruzyni.Bylo to super...
Hezký výlet a krásné počasí nejenom na Machu Picchu.Ahojda
Pul hodinky zabere casopis letecke spolecnosti, ctvrt hodinky casopis nabidek k prodeji, pul hodinky svacina, film na dve hodiny a nebo dva filmy na 4 hodiny, hodinku relax s muzikou, dve hodinky nejake uzitecne prace, pul hodiny cumeni z okna, hodinka neceho ke cteni, hodinka slofik, pul hodka sledovani GPS, pul hodinky povidani s letuskama a dalsima cestujicima, chvile lusteni krizovek a sudoku, chvile hrani nejake hry na telefonu a uz sem na druhem konci sveta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.