Nejste přihlášen/a.
prosím neví někdo...jakou písničku zpíval Paul Newman písničku ve filmu frajer luke písničku na banjo,nebo kytaru nějaké paní...co ho přijela do vězení navštívit?Myslím že nemohla chodit,byla nemocná...možná ji zpíval Cohen v originále?!
děkuji.
Kus té písně jsem uměla. V překladu to bylo: A já jedu za svou pannou, za zrcátkem uvázanou, za svatozář z barevnejch skel . . .
Hmhmhm, teď, po shlédnutí a poslechu videa, jsem silně znejistěla. Ten film jsem viděla několikrát a v hlavě mi zůstala ta Panna, za zrcátkem uvázaná. Tož! Co já jsem to viděla a zapamatovala si?!
a nevíte náhodou jestli by nešel sehnat celý text písně.?nebo by jste si nevzpoměla na celou?
googl...nepomohl...
děkuji předem..
Zkuste toto.. velkyzpevnik.cz/...
Mělo by to být toto,pokud si vzpomínám.
Tady je originál
dobrý den a náhodou nevíte kde sehnat text česky téhle písně...teda pokud existuje...děkuji...
Prosím o prominutí...vyjádřil jsem se špatně...myslel jsem jestli to u nás česky,nezpívá skupina,nebo zpěvák...
ještě jednou se omlouvám...
Tak ted pomůžu já Vám.Na youtube zadejte pavel přášil...kříž s plastiku a tam to máte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.