Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Leonard Kohen?

Od: cervicek2008* odpovědí: 17 změna:

prosím neví někdo...jakou písničku zpíval Paul Newman písničku ve filmu frajer luke písničku na banjo,nebo kytaru nějaké paní...co ho přijela do vězení navštívit?Myslím že nemohla chodit,byla nemocná...možná ji zpíval Cohen v originále?!

děkuji.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady by se měla dát ta skladba najít:

allmusic.com/...

cervicek2008*
hodnocení

Děkuji moc jsou tam sice pouze ukázky,ale youtube,to jistí...

cervicek2008*
hodnocení

chtěl jsem Vám dát...dobrá odpověď...ale bohužel jsem ji nenašel...

iz*
hodnocení

0x

Leonard Cohen to myslím nebyl.

Mohla by to být tahle?

cervicek2008*
hodnocení

děkuji za odpověď.Rád jsem se podíval kousek z filmu..ale ta píseň tam není a já to popletl...Zpíval tu píseň,když zřejmě zemřela a zpíval ji na banjo na posteli.Ale ještě jednou moc děkuji za snahu.Píseˇse jmenuje Plastic jesus...

hodnocení

0x

Kus té písně jsem uměla. V překladu to bylo: A já jedu za svou pannou, za zrcátkem uvázanou, za svatozář z barevnejch skel . . .

doplněno 20.03.16 07:30:

Hmhmhm, teď, po shlédnutí a poslechu videa, jsem silně znejistěla. Ten film jsem viděla několikrát a v hlavě mi zůstala ta Panna, za zrcátkem uvázaná. Tož! Co já jsem to viděla a zapamatovala si?!

cervicek2008*
hodnocení

a nevíte náhodou jestli by nešel sehnat celý text písně.?nebo by jste si nevzpoměla na celou?

googl...nepomohl...

děkuji předem..

Zkuste toto.. velkyzpevnik.cz/...

doplněno 12.03.16 20:33:

Mělo by to být toto,pokud si vzpomínám.

doplněno 12.03.16 20:37:

Tady je originál

cervicek2008*
hodnocení

dobrý den a náhodou nevíte kde sehnat text česky téhle písně...teda pokud existuje...děkuji...

Máte ho v tom odkazu nahoře...Ještě jednou... velkyzpevnik.cz/... *hej*

slon

Jen doplním druhou možnost

velkyzpevnik.cz/...

cervicek2008*
hodnocení

Prosím o prominutí...vyjádřil jsem se špatně...myslel jsem jestli to u nás česky,nezpívá skupina,nebo zpěvák...

ještě jednou se omlouvám...

19.03.16 21:09

Tady...

cervicek2008*
hodnocení

Mockrát děkuji jenom nechápu že jsem to na youtube nenašel...

Nemáte zač.

cervicek2008*
hodnocení

Tak ted pomůžu já Vám.Na youtube zadejte pavel přášil...kříž s plastiku a tam to máte...

cervicek2008*
hodnocení

ano na youtube stačí napsat pavel prášil kříž z plastiku...tam to je...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]