Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám, že se holce líbím?

Od: ints odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

zakoukal jsem se do jedné dívky, kterou potkávám ve fitness centru.

Chtěl jsem jí několikrát oslovit a někam jí pozvat, ale vždycky, když jsem to chtěl udělat, zrovna s někým mluvila nebo u ní někdo stál, takže jsem couvl.

Spíše jsem couvl ale asi proto, aby mi neřekla ne, protože mít alespoň nějakou naději je lepší, než abych věděl, že žádnou nemám, nebo by bylo lepší vědět, na čem jsem?

No, než jí oslovím, nevím, jak poznám, zda se jí líbím, popravdě, nelíbím se ani sám sobě, natož abych se asi líbil i jí.

Dá se nějak poznat, že by o mě měla zájem a že se ji líbím, nebo dokud ji neoslovím to nezjistím?

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

angell1985*
hodnocení

0x

Jednoznačně oslovit,ale o tom nelíbení sám sobě vůbec nemluvte...třeba jen nemáte vkus a ona ho může mít jiný.

coco
hodnocení

0x

Zkus navázat očni kontakt a pousmát se - pokud usmev opetuje a ocima neuhne maš nadeji, ze hned neodmitne :)

angell1985*

Nebo může být stidlivá neusmát se,hnout pohledem,ale přesto mít zájem.

angell1985*
hodnocení

0x

Já bych s ní promluvil.Třeba začít jen o nějaký blbosti.Myslím,že to bude lepší než jen pokukovat.

jazevec
hodnocení

0x

Je to snadný. Můj kamarád vždycky tvrdil, že holce se líbí v případě, že jí strčí ruku do kalhotek a má pocit jako když krmí koně... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]