Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manuální práce z domova

Od: evik22* odpovědí: 6 změna:
Všechny zdravím, chci se zeptat jestli měl někdo štěstí a našel opravdovou práci na doma? Jsem na mateřské takže se mi peníze navic hodi! Už jsem něco zkoušela ale marně :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zkus použít modré vyhledávací pole vpravo nahoře a napsat tam práce domů, na doma, domácí práce a pod. Pak zjistíš, že tato naivní otázka je tu omílána furt a pořád a imrvére a vždycky z ní vyplyne jediné: Pokud umíš něco lépe než ostatní, tak to nabídni, třeba formou podnikání nebo smlouvou o provedení práce. Nic takového jako montování něčeho doma neexistuje a vstupní poplatek je signálem k tomu otočit se a prchat.

evik22*
hodnocení

Když neumite odpovědět na otázku tak to ratsi nedelejte. Samozřejmě že jsem hledala přes modré okénko! Ale lepší by bylo to sehnat přes někoho kdo to opravdu dělá!
mot
nikdo to nedela,prace z domova neexistuje!

hodnocení

0x

Ve většině případů jsou nabídky podvodné a když už,tak si nevyděláte ani na slanou vodu, já už třídila knohflíky, lepila hračky, tenkrát pomáhala celá rodina a fakt to nestálo za to.

evik22*
hodnocení

Tomu věřím že to není asi žádný zázrak ale i přes to poradit u které firmy jste to dělala :) děkuji

zwiki*
hodnocení

0x

Zdravím.Práci nadoma spíš seženou tělesně postižení,kteří nemohou docházet do zaměstnání.Takže extra práci doma jim nabízejí jisté družstva aj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]