Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Víte kolik platíte za vodu?

Od: babkazov® odpovědí: 19 změna:

Kolik platíte za vodu + stočné? Víte to? pravdaovode.cz/...

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tuším 48Kč za vodné a stočné...ve vesnici co si postavila čističku OV jako jedna z mála vesnic v ČR za svoje peníze.
Před pár lety jsme platili 20Kč za kubík...
doplněno 06.03.16 11:13: Naštěstí neplatíme nic za to jak máme dobrou a chutnou vodu.
Znám vesnici kde by mě museli platit abych tu jejich vodu pil...brrrr.
Čerstvé vesnické vzduch a dobrá voda z místních kopců je to nejlepší...

jelen23
hodnocení

0x
Za stočné platíme 20Kč/kubík:)

wasube*
hodnocení

0x

Já jsem udivena tím, že dosud nikdo nebyl potrestán za to co způsobil. Že Praha si platí opravy snad i kanalizace ale vody určitě, ale zisky jdou do danových rájů...

hodnocení

0x

No nevím. Nevím kolik stojí kubík vody, ale vím, že platím měsíčně čtyři kila a že mi to akorát vychází. Za loňský rok jsem měl doplatek cca 17 haléřů. Ale já vlastně ani nevím kolik stojí kubík plynu, kolik stojí kilowat el. energie. Jěště o tohle se starat, tak se zblázním. Vlastně mě to ani nezajímá. Prostě na to mít musím.

8big5dumov

Já naprosto přesně vím,kolik co stojí. A to hlavně z důvodu, že nejsem a nechci být ovcí.

Ale zase jsi pro mě ideální zákazník. Přijedu, naúčtuji si kolik budu chtít a ty zaplatíš. :)

doplněno 07.03.16 07:37:

mot:

Tak to záleží na úhlu pohledu. Já prostě chci vědět, co stojí služby, které si objednávám a platím.

Třeba před 7lety v jednom paneláku(společenství vlastníků) jsem předsedovi výboru řekl, že by bylo vhodné předělat anténní systém, protože mají v systému zapojeny již nepotřebné-nefukční stanice, které mají nemalou spotřebu el. energie. Cena úpravy 1500Kč. Roční spotřeba energie je cca 8000Kč. On mi na to odpověděl, že je to jedno, protože se to platí ze společných peněz. Mají to tam dodnes. *smich* Takže oni utratili zbytečně 56000Kč a nikomu to nevadí. Ví o tom min. 10 bytů v tomto paneláku, ale je jim to jedno, protože se to platí z měsíční platby na údržbu a provoz domu. O detaily se nezajímají.

Většina mých zakázek je bez předem dohodnuté ceny.

mot
ja to taky nevim:)
a necitim se kvuli tomu byt ovci...
k druhe casti tvoji idpovedi - nauctujes si snad tolik, kolik jsme se domluvili,ne?:)
doplněno 07.03.16 09:28: ja to zase beru tak, ze u vody si nemuzu vybrat kolik budu platit, takze na cenu vodaren musim priatoupit. takze proc se zatezovat tim, kolik to stoji. treba u benzinu je to jina situace, tam muzu ovlivnit kolik zaplatim.
nevim jake sluzby nabizis...ale kdyz vezmu jako priklad, ze sem si zabouchnul dvere od bytu, zavolal sem zamecnika, ktery mi dvere otevrel. rekl si o tisicovku. sem se mel s nim zacit hadat, ze mi to minule nekdo odemknul za 700? :)

hodnocení

Na tom odkaze, naskočí vám mapa a po najetí kurzorem se ukáže, kolik ve svém bydlišti platíte za kubík vody? Není to pokažené? *hej*

hodnocení

0x

Vím to naprosto přesně, 80Kč vodné a stočné za kubík. Spotřeboval jsem 13,5 kubíků za půl roku.

doplněno 06.03.16 16:20:

Tak jsem najel na mapku Pardubice a je to správně.

hodnocení

0x

6O Kč, vodné i stočné. Zahradu a bazén ze studny.

hodnocení

0x

Mně to zdražili o 2 koruny.Tedy 82 Kč za kubík vodné-stočné. Mám to první rok a ani nevím kolik vody jsem od srpna 2015 spotřebovala, protože jsem kůň a nerozumím těm čísílkům, ono je to tam nějak odzadu. Teď se mi tam do sklepa nechce chodit, ale zítra to opíšu a jestli mi tady někdo poví co jsem spotřebovala, budu moc ráda. Zatím tady nikdo nebyl na odepsání spotřeby. Jinak vodu na zahradu mám ze studny.

plavest*
hodnocení

0x

Mapa není přesná. Ukazuje cenu v okresním městě. Ale v tom okrese jsou vesnice,kde mají vlastní vodu a platí- nevěřte- 12 Kč za kubík.

Popište přesněji, o jaké obci píšete?

V čem není přesná?

plavest*

Nebudu psát název obce.Vlastně obcí. Všíchni nemají stejnou vodu, vždyť píšu, že některé obce mají vlastní.

pohanka*
hodnocení

0x

Musím se pochlubit: 91,12 korun. Jedna z nejvyšších.

rv*
hodnocení

0x
0 Kč vodné i stočné. Vlastní vrt + vlastní fv elektrárna pohánějící čerpadlo + vlastní úpravna vody.

hodnocení

0x

Jo, vím kolik platím, dohromady 90 Kč za kubík. Každopádně stránky na mě působí podivným dojmem. A zajímavé je, že náš okres na mapě zobrazen včetně ceny, ale v tabulce není.

frame*
hodnocení

0x

Přes 100 kč/m3 vodné i stočné.

hodnocení

0x

Já za vodu platím 24 Kč za kubík, stočné u nás není zavedeno zaplaťpánbu.

hodnocení

0x

Vím - dvakrát ročně mi chodí faktura, kde je to srozumitelně napsané. Takže se nemusím dívat na nějaké pochybné propagandistické stránky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]