Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, vytvořil se mi pod vyléčeným zůbem váček, je horký a bolestivý na dotek, cítím ho i tak,
může to být pozůstatek nějaké infekce? Nebo to se zubem vůbec nesouvisí?
Někdo říká propíchnout a desinfikovat, někdo zubař.
A jak byl ten zub léčen?
Měla jsem něco podobného co popisujete, váček na dásni pod umělou korunkou, zubařka řekla, že je to infekce - vyčistila, dala dren a na mojí námitku, že se mi zdá, že se zub kýve řekla, že ne. Druhý den jsem si měla dren vyndat a šel ven i ten zub (korunka) za x tisíc, takže paráda.
Ale jinak mi taky řikala čistit i mezizubnim kartáčkem a klidně zajet i do té dásně, tam kde to bolí a je ten váček, aby to vyteklo a vyčistil/a jste to.
Jak píše HK, je-li tam váček, je tam infekce a tedy zub není vyléčený. S tím jsem se potýkal roky, zub nebolel a měl jsem těžký zánět mandlí. Jeden doktor na ORL mi říkal, že si myslí, že je to něco jiného než mandle, jenomže já mu nevěřil. Nechal jsem si v osmatřiceti letech vyrvat madle a problém trval dál. Nakonec po asi 4 letech jsem šel k zubaři, že mě furt bolí držka a krk a půl hlavy. Udělal RGT a bylo jasno. Zub (byl bez nervů) nebolel, ale byl příčinou letitých problémů. Po vytržení se mi konečně ulevilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.