Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mi smutno

Od: pxxxx odpovědí: 7 změna:
Ahoj poslední dobou je mi smutno a chce se mi brečet.já už nevím co mám dělat. Vždycky když je mi smutno tak mě uklidní maminka nebo tatínek ale teď nemám na nikoho náladu a pořád se mi chce brečet. Nevím proč je mi smutno prostě mě to nutí brečet.
(Je mi 11)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a proč? Kdy to začalo? Je to po vybrečení lepší a zase je nálada? Zdravím!

doplněno 05.03.16 08:35:

No, tak příčinu již známe. Bude to těžké, ale myslete na něco jiného a hezkého.

Co třeba nějaká knížka, film, hudba, sport nebo kamarádi? Bydlíte s maminkou nebo tatínkem?

pxxxx
hodnocení

Já ani nevím proč jsem hrozně citlivá rozbreci mě snad všechno.
Možná vím proč ale prostě mám někdy takový nálady. Už je to asi 4 roky co se moji rodiče rozešli a to mě vždycky hrozně mrzí když na to myslím. protože táta si našel přítelkyni která mě i na sestru nemá ráda a ona mi vždycky tu dobrou náladu co mám zkazí.
Když se vybrečím tak je to lepší ale pak už mi všeci nadávají že brečím)
pxxxx
hodnocení

No máme střídavou péči takže týden u tatínka a týden u maminky.
Knížky čtu často na filmy se taky dívám ale už jsem viděla snad všechno a nevim na co se mám ještě podívat. Dělám gymnastiku ale máme ji jen 2 týdně a jenom vždycky 1 hodinu.
Hudbu moc neposlouchám moc mě to nebaví a kamarádi ode mě bydlí daleko
Jestli máte nějaký tip na jaký film bych se mohla podívat klidně napište.
V týdnu se tak smutně necítím protože chodím do školy než udělám úkoly je večer. Ale spíž i víkendu nevím co mám dělat sice jezdíme třeba na výlety a všude ale stejně v tom týdnu je to lepší.
Někdy si říkám že kdyby nebyla škola tak bych se unudila k smrti a děkuji za odpovědi :)
wasube*

Že jsi ve svém věku přecitlivělá, je normální. Jinak nechápu postoj, nudím se a vy ostatní mě bavte než se unudím.

Má Tvoje maminka čas se nudit? A třeba pojem nuda nezná. Co všechno děláš doma, aby si maminka mohla dovolit ten luxus se nudit? Filmy Ti poradit nemůžeme, když ani patrně nemáš zádné zájmy a tak by Tě stejně nudily. Upřímně řečeno, když přijdeš do kuchyně, chytneš uěrku, pomáháš a navíc se od maminky učíš vařit, to Tě také nudí? Myslím že pokud Tě všechno nudí, že si to zavinuješ sama svým nezájmem o druhé, hlavně o své blízké. A může to být i důvod proč Tě nesnáší otcova přítelkyně. Takové věčně unuděné líné děcko musí být tedy velká nuda ...

Změnit se musíš Ty. Běž pomoci mamce, v domácnosti je pořád spousta práce, pak si vezmi do ruky knížku a čti. Nuda Tě přejde. Protože budeš vyvíjet činnost a nečekat až Tě budou bavit jiní. A není k tomu ten důvod, že se rodiče rozešli, to by se muselo unudit a proplakat životem strašná spousta dětí z rozpadlých manželsví.

tiffany*
hodnocení

0x

Podepisuji to, co Ti napsala Wasube a přidávám, přečti si starou knížku Robinsonka (nj, jestli ji ještě v knihovně budou mít?) tam najdeš příběh dívky, která na tom byla hůře než Ty, ale dokázala se s tím vším poprat, pěkný den :).

wasube*

http://www.uloz.to/xLanwDP6/robinsonka-74-dvbt-cz-romin-avi

Ano, rádkyně Tiffany má naprostou pravdu. Knížku v elektronické podobě jsem nenašla, ale tento film podle té knížky si stáhni a určitě Tě nudit nebude.
Vypráví o dívce co na nudu neměla čas ani myšlenky a už vůbec ji neutěšovala maminka, ona ji totiž ztratila. Zcela určitě by ráda vzala utěrku a šla jí pomáhat, ale už neměla tu možnost, jakou máš Ty.

Dívej se a napiš nám sem...

p.s. Tvoji rodiče se sice rozešli, ale zůstali Ti...nemusíš na ně jen vzpomínat.

doplněno 05.03.16 13:06:

Robinzonka 1974

hanka*
hodnocení

0x
Ahoj.Vím jak ti je,i když jsem o hodně starší než ty.Někdy to tak je.Bezdůvodně máš radost a tu radost prožíváš celým svým srdíčkem.A protože ti je v té radosti dobře,nehledáš její příčinu. Smutnění je také přirozený vjem,ale v něm nám dobře není.Je dobře,že máš takové rodiče,kterým se můžeš svěřit.Oni tě dlouho smutnou nenechají.Milující rodiče jsou tu od toho,aby nám slzičky osušili.Tvoje smutnění prostě pramení z toho,že máš dobrou duši,dokážeš vnímat,a to je hlavní.Navíc takovéto smutnění souvisí i s tvým věkem.Věř,že jednou na své současné stýskání budeš s láskou vzpomìnat.Měj se krásně a buď tak srdečná i nadále. Hana ☺

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]