Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pro mé osobní statistické účely by mě zajímalo, za jak dlouhou dobu od začátku snažení se vám podařilo počít dítě...?
Pro Vaši statistiku uvádím jednu zajímavost. Za svůj život jsem zjistila že když se snažily ženy počít, tak jim to nejvíce vycházelo okolo měsíce jejich narození. Například jste v červnu, Vaše šance se zvyšují od jara - března do srpna...v zimě většinou marně.Mně to dětmi vyšlo také tak.
(Jinak statistika je jak známo přesný soupis nepřesných čísel).
Já se o nic nesnažila,nikam jsem nespěchala, prostě jsme se milovali a když jsme od zaměstnavatele dostali zájezd do Finska, zjistila jsem, že nikam nepojedeme a dnes má dcera 33 let.
Nám to trvalo dva roky, už jsem byl smířený, že i já zajdu k doktorovi a povedlo se. Nevím jestli to je náhoda, ale jak píše Wasube, početí vyšlo +/- stejně.
Na první pokus a na první pokus. "miláčku, co si počnem?" - "co tak dítě?" - "no tak jo" - a bylo a podruhé zas .
Musím doplnit, že jsme od začátku s manželkou odmítali hormonální antikoncepci. Nikdy nic na tento způsob nebrala a problém s početím jsem tedy neřešil...
mimo věk hraje velkou roli i strava, pohyb, zdraví člověka obecně... Držíme vám palce, ať se zadaří a ať vás ty pokusy baví
Tak to jste tady všichni šťastlivci, že se zadařilo tak rychle
My se chceme začít snažit naostro od příštího měsíce, tak jsem sama zvědavá, jak to půjde. Za poslední rok jsme na ochranu už více méně kašlali, ale když jsem měla plodné dny, tak jsme ochranu vždy použili a nic se nestalo (žádné těhotenství), HA jsem nikdy nebrala. Tak se právě bojím, jestli to teď půjde dobře, když předtím nic. Taky je mi už 30 let, muži 35, takže nejmladší už taky nejsme, ale dřív to bohužel nebylo možné naplánovat. Necháme se překvapit
Hlavně se "nesnažte". Prostě vysaďte ochranu a žijte jak dosud. Ono to přijde. Pokud se budete po prvním měsíci stresovat, že se nepovedlo a začnete spolu spát v plodné dny nejlépe čtyřikrát denně, akorát si to znechutíte. Tedy Vašeho partnera stoprocentně. Není to totiž závod
Hlavně už teď jezte kys.listovou,je hodně důležitá nejen pro početí,ale i pro nervový vývoj plodu a to hlavně v prvních měsících.My jsme věkově stejně jako vy,jen já mám jěště o dva roky víc jak vy...no a na poprvé hned jednovaječná dvojčata.HA jsem brala naposledy před osmi lety,jsme oba sportovci a v 6týdnů těhotenství jsem si závodila na kole a do 9týdne jsem jezdila na kole do práce...pak jsem začla zvracet,ale to už je jiná kapitolanesmí se to moc řešit ,moc na to myslet a pak to jde bez komplikací.
Dva kluci pět let po sobě, oba během prvního měsíce. Holky nedělám, to nestojí za to.
JInak prakticky s libovolným mikroskopem, ideálně třeba ten Biolux z Lídlu, můžete pozorovat , kolik tam těch mršek partner má a jak se vrtí. Je potřeba je pozorovat ihned, dokud to nevychladne. Pak je to takový smutný, jak se přestávají hýbat, tisíce potencionálních dětiček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.