Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den jáchci moc penež! Můžete mi poradit jak na to?
makat makat makat makat makat makat makat makat makat makat makat makat makat makat makat makat ,teda sou i jiné možnosti ale ty bych tu neuváděl
pokud nejsi špička v oboru, tak poctivou prací nezbohatneš, sorry
chce to pořádný nápad, co by lidé chtěli a jsou ochotni za to utrácet, pokud bude ziskový, prachy na realizaci seženeš
a zeptal jsi se sám sebe co vlastně umíš?
Nauč se zpívat ... bavit lidi, jdi do politiky! A hlavně chtít! něco dosáhnou a jít za tím a ne brečet, závidět
když neberu trestnou činnost, výnosné ale nejistá budoucnost
Prodej flašky a zkus si vsadit. Malá šance, ale v tomto případě s největší pravděpodobností na úspěch.
Pravděpodobnost výhry je velmi malá. Představte si, že máte kladivo a jdete kolem železničních kolejí, které mají délku čtrnáct kilometrů. Tím kladivem máte uhodit do místa velkého jeden milimetr z těch čtrnácti kilometrů. Pravděpodobnost, že vyberete a uhodíte na ten jeden správný je stejná jako pravděpobnost prvního pořadí v sazce.
Práce je poslední zoufalý pokus jak vydělat peníze.
No vydělat peníze jde i jinak než přes Amway
Navíc myslím že podle způsobu položení otázky to buď vážně nemyslí, nebo by stejně nebyl schopen něco prodávat...
Zřejmě to opravdu nemyslí vážně, já ano, peníze můžete vydělat jakkoliv, ale na úkor času, rodiny, dětí, myslím hodně peněz.Já seznamuji zájemce s konceptem, jak získat vedlejší dlouhodobý příjem (jaký vy si určíte) a to prodejem nezískáte. Hezký den
Dobrý den,
potřebuji vydělat hodně peněz, žiji sám, tedy mám čas od rána do noci. Jestli můžete prosím pomozte mi vydělat peníze.
Děkuji
S pozdravem
Jindřich Malý
Zdravím.
Přečetl jsem si že jako žadatel jsem Xtý.Ale pokud dáte najevo,že máte dobrý nápad tak prosím . Když to výjde tak nevím ani jak poděkovat. Josef
Dobrý den, ráda bych se o Vašem konceptu dozvěděla více. email misa.kulisek@seznam.cz .Děkuji a přeji úspěšný týden. Míša
mohl bych take poprosit o konceptY? dekuji na mejl michal958@seznam.cz
doplněno 22.09.10 23:50:nebo do vnitrni posty diky
Uvědomme si , že: Práce je v současném režimu , poslední zoufalý pokus jak přijít k penězů. Z toho vyplývá povšimnout se po jiné činnosti , zejména podnikavectví.
akciove či komoditní trhy jsou jednou z nejrealnějších možností pohatkoveho jmění ja sám už jsem pár stovektisíc touto cestou vydělal podívej se na www.financnik.cz
A kolik je pro tebe hodně peněz? Třeba pro naši vnučku je pná kasička korun víc, jak pětitisícovka. Podívej lepší je žít v klidu a v lásce ve skromnosti, než s křikem a strachem v blahobytu. To je můj názor. PT /stařenka/
Čau. Chtít je přece prvotní impuls -chtít peníze je ale sekunderní chtění .Prímární je chtít auto -dovolenou- príma PC a i pěknou kočku. V těch primárních pocitech jsem taky. Na splnění těch sekundérních t.j. jak to prvotní naplnit si též nechám poradit. Tady asi nestačí jen nebýt líný -to chce kapacitu na myšlení v mnoha směrech. I bych se připojil -spojil -přidal rukama ale radši hlavou. Pípa
Zdar lidi, souhlasim s tim se na prachy vysrat pač jsou jenom pro zlost. Dam jeden pravdivej přiklad: Jeden chlap vyhrál sto tisíc korun. Tak byl štastnej no a zanedlouho chodili úříbuzný jestli mu nepujší dvacet tisíc a dalšímu třicet a tak podobně. On teda aby nebyl sobec tak pujčil padesát tisíc čili půlku pač prachy byli jeho a chtěl si taky něco koupit a na ty který nezbylo ho začali nenávidět a nadávat mu chamtivec. Když teda chtěl zbytek uložit a nechat to na potřebnější situace na něj začala nadávat i manželka že všem dal a jí ne. Nakonec se rozvedli, sví děti ani už nevídá, prachy už taky nemá je sám a nyní se už vzdal života. No kdo by se nevzdal že ano. Tak a těď si vemte že nemáte jenom sto tisíc korun ale pár miliard korun tak je každýmu hned jasný když si kupujete pozemky velky jak celá republika a samí pěkný auta no je zkrátka každýmu jasný že máte hodně prachů takže se prachy schovat nedaj. Ňáká banda se na vás domluví že vás oddělaj a každej si veme svuj podíl. V jaký koliv republice stačí max dvěstě tisíc korun na podplacení soudu a policajtů a kohokoliv jinýho no a plno peněz zbývá tech dvestě tisíc neni ani procento z ňáký miliardy. Ty prachy si mezi sebou rozdělí a už mezi nima to neni tak velká částka pak už je rozdělená a oni moc dobře ví jak s penězy hospodařit narozdíl od laiků jako jsi třeba ty. A ten argument jako že si najmete firmy aby ste měli bodyguardy a ňáký panceřování to podle mě neni žádnej život. Už si nikdy nevyjdete ven anižbyste se báli o život. Tak teď bych rád slišel váš názor na to jestli porád chcete mít haldy prachů? Dokud se všichni budou chovat tak jak se chovaj, dokud tenhle stát bude fungovat tak jak funguje tak nikdy nebude možný mít bohactví. A ke všemu dnes je mnoho vandalů kteří vše ničí takže je nemožné mít něco hezkýho. Řeknu to takhle bojujte proti těm co vše ničí a rozkrádaj, bez práce berou vaše težce vydřený peníze protože dokud tu budou oni tak nikdy nebude tohle co by jste chtěli možný. Už teď je prokázáno že budou lidi dělat to že před smrtí vemou zbraně a pujdou zabít co možno nejvíc tehle hajzlů a pak ať si je klidně zavřou pač v teple ve vězení s jídlem každý den dožijou poslední zbytek života. Tak co vy na tyhle fakta?
Jo. Banda me zabije a pak...pak pujde do banky, kterou bude muset vykrast, aby se k mym penezum dostala.
Nebo jeste spise pak pujde ukrast nemovitosti, akcie psane na majitele a pod., kde jsou penize investovane.
Nebo Vy, byt velmi bohaty clovek, byste cpal veskere svoje penize doma do slamniku?
Boze boze. To jsou mudrlanti...
Tak co vy na tyhle fakta?...jaky fakta? Myslite Vase dohady?
Kolik je pro někoho hodně prachů? Každý má tolik, kam sahá jeho finanční inteligence a jaké má možnosti. Výhry jsou kapitola sama pro sebe, to nemá s výdělkem co dělat. Jen záleží na tom, kdo je dostane do rukou. Někomu se rozbije život, někdo je rozmnoží, protože s nimi umí zacházet. Odsuzuje prachy jen ten, kdo je chudý a chudým už zůstane.
Tak fajn, budeme plácat podvodníkům a tunelářům, ti mají finanční inteligenci, ale morálka jim chybí. Asi jsem ze staré školy. PT /stařenka/
To je zoufalý... Přečetla jsem si v odpovědích mimo jiné že zbohatnout se dá podnikavectvím... Je to k smíchu, jak se v naší společnosti slovo podnikatel stále rovná boháč. Neříkám, že nemusí, ale většina podikatelů jsou normální lidé s platem jako vy, jen si z něj ještě musí platit sami pojištění
Nechápu k čemu potřebujete nějaké bohatství a hmotné statky. Važte si zdraví, klidu a pohody v rodině. Peněz potřebujete jen velmi málo, tak aby měl člověk na živobytí a realizaci svých zájmů.
Ano. To klasicky rikaji ti, kteri proste ty penize nemaji...ze rodina, klid, pohoda...a penize, ze nejsou dulezite. Ono jim take nic jineho nezbyva, ze.
(Tim nemyslim primo Vas, Lidus, ale obecne to tak proste je.)
Skutecnost je ale takova, ze penize jsou super. Moc super. Mnoho chudych by bylo rado bohatych, malokdo bohaty by ale chtel byt chudy.
A ze se rika, ze za penize si nekoupis tohleto a tamhleto...to je jiste pravda, chudy si to same ale take nekoupi.
Zkratka je lepsi byt zdravy a bohaty, nez nemocny a chudy.
Omyl, to je o filozofii, o tom, co pro vás má větší cenu.Bohužel to každý pozná až stratí někoho blízkého nebo zdraví. Nemáme a nikdy jsme neměli dluhy, na dovolené u moře se vždy ušetřilo i když jsme jezdili pouze pod stan nebo s přívěsem( ten máme 1 pro rodinu a v pohodě se vystřídáme). Nežijeme od výplaty k výplatě ale neshromažďujeme jmění.Auto potřebuji nutně jsem na vozíku ale máme jen felicii combi a má chudáček už 9let, ale má 4 kola a neprší do ní, tak k čemu by nám byla lepší značka.
Děsí mě, jak mladí lidé chtějí zbohatnout a nejlíp rychle a bez práce a pak neví co roupama se životem.
A o tomhle presne pisu...
Bohužel to každý pozná až stratí někoho blízkého nebo zdraví.
Majetek a blizci ci zdravi jsou dve veci, ktere spolu vubec nesouvisi, ti ne tolik majetni to ale vypichuji, pac nic jineho jim nezbyva. Nic jineho nemaji.
Kdo rika, ze bohaty nemuze byt zaroven stastny, mit milujici rodinu, znat sve skutecne priority atd. atd. A naopak, ze chudy tohle vsechno ma a jen on vi, co je v zivote to dulezite...
To jsou pouze predsudky.
Ve skutecnosti, kdyz nekoho tragicky ztratim, tak je naprosto jedno, zda jsem bohaty nebo chudy. I pro chudeho se tim vse meni, vse se hrouti. I on si bude vycitat, ze s milovanou osobou netravil vice casu a podobne. Ne jenom bohaty (predsudek)
Zkratka. Zivot mame takovy, jaky si ho udelame a sme stastni tak, jak se o sve stesti sami zaslouzime. Nehlede na majetek.
Pokud ovsem vsechno klape jak ma, pak je lepsi byti bohaty a osobni stesti a pocit spokojenosti se s mirou bohatstvi umerne zvysuje. Tak to proste je.
Kdyz se pak neco stane, je uplne jedno, zda sme ci nejsme majetni. Proste to spolu nesovisi.
A spise Ti majetni si budou moci zaplatit lepsi lecbu nez nemajetni - co si budeme povidat.
p.s. Chudymi zde myslim chude majetkem v porovnani s bohatymi majetkem. Nikoliv uplne nuzaky.
Liduš, už jsem to zde někde psala. Jako dítě jsem neměla domov. V děcáku se před Vánocema ptali těch menších dětí, co by chtěly pod stromeček. A víte, co si nejvíce přály - mámu a tátu. Každý máme jiné hodnoty a nejbohatší člověk vlastně nic nepotřebuje. Bohatství je vzdělání, vědomosti, řeči, zkušenosti a hlavně zdraví, láska, vztahy, to jde všude s váma. To člověku nevezme ani voda, ani oheň, ani zloděj. Přeji vám to nejlepší a hodně zdraví. PT /stařenka/
chibis.overstream.net/... - Tak jsem to zkoukla.PT /stařenka/
novinky.cz/... - že by to viděl taky a proto peníze odmítl?
doplněno 25.03.10 15:13:Založte si banku.
no totiz pokud to vy sam nevite tak i kdyby vam nekdo dal tu nejlepsi radu na svete tak vam nevydela ani halir. je dulezite vedet v cem jsem dobry/a dale pak zda to vcem ja osobne vynikam na trhu chybi A NEBO zdali by se to, co uz na trhu je , nedalo delat s vetsi profesionalitou a kvalitou nez jak to do tedka dela konkurence..
proste a jednoduse delat veci na plno , nikoho neosirat a nikdo nebude osirat vas. az za nekolik let driny a poctive prace ziskate dobre jmeno tak vas konkurence zkusi srazit k zemi a vy se budete stresovat kvuli hovadinam a penezum. az tech penez budete mit hrozne hrozne moc tak si jednoho dne uvedomite ze jste to sice dokazal ... ale ze vas to stastnym vlastne neudelalo a zacnete konecne zit a nehonit se za pomijivym ... smutne je ze na to hodne lidi ani neprijde a dokonce zivota jim neni jasne proc nejsou stastni kdyz preci maji v garazi 4 nove medaky ...
ale aby bylo jasno z necich rad nikdy nikdo nikam nedosel... vsim si clovek musi projit sam a prijit na to taky musi sam jedine to ma smysl ... stejne jako kdyz reknete diteti nesahej na plotnu spalis se ,, tak prirozene dite na plotnu sahne a az pak to melo smysl protoze co na vlastni kuzi nepocitite tak ani nikdy nepochopite. nelze vyrust na poznatcich nekoho jineho ...
tak at vam vyjde to co si prejete
Většinou lidi chtějí peníze pro to , aby mohli utrácet. Tak proč jim tady radíte , aby šetřili a neutráceli?
no nevim nevim o tom setreni si myslim svoje... kdyz vidim jak lidi kteri si cely zivot setri pak o to prijdou a to bud je nekdo okrade nebo to spatne investujou nebo maj penize doma a veme jim to velika voda a tak muzu pokracovat... ja se zasadne ridim tim ze si penize ma clovek uzit kdyz je ma a ne si je stradat a nakonec si je uzit stejne nemuze a jeste se z toho polozi .
jsou i vyjimky to je jasne ...
Hlavně začít od začátku a vydělávat si klidně pár šupů. Postupně se protlačovat výš a výš a nakonec budete mít peněz, že ani nebudete vědět co s nimi. Ale chce to hodně, hodně času...
Takovou otázku si kladu denně,jak přijít k hodně penězům a ještě mi nikdo neporadil.Vám už někdo poradil?
Ano, mě kdysi někdo poradil, ukázal mi příležitost(podnikání bez rizika). Já jsem si prověřila fakta, jsem aktivní v této činnosti a dnes s touto příležitostí seznamuji další lidi, kteří hledají legální, dlouhodobý vedlejší příjem.
Míšo myslím, že vy spíš hledáte hotové peníze, ale jestli chcete informace, jak získat peníze nechte kontakt.
Každý hledá hotové peníze ihned. Já ale vím, že nic není zadarmo a už vůbec ne hned. Jsem trpělivá, učím se. Samozřejmě i moje trpělivost je omezená - hlavně časem. Nemůžu si dovolit být trpělivá 20 let - to by mi můj věk a předpokládám, že ani zdraví, už neumožnily uskutečnit mé plány. Ale rok, dva či pět...to není moc. Kontakt: michaela.a.jiri@seznam.cz
A mne zase napadá,že to přání má dnes kdekdo a leckteří se ještě k tomu štítí práce.To je pak kombinace.
Jak jednoduché a prosté, koupím knížku, přečtu a jsem bohatý! Takových knížek už vyšlo, kolik jsem jich přečetl od 1990 ale nikde žádný konkrétní návod na nějakou činnost, jen myslete pozitivně apod. Ono to ani jinak nejde, že.
Poradit nemůžu, jen se podělím o zkušenost. Zaujala mě online ruleta, investoval jsem asi 2000,- do základu. Měl jsem teorii jak vyhrát, fungovala, akorát to bylo omezeno herními podmínkami. Převedl jsem si zpátky na účet okolo 20.000,-. Pak mě to začalo stahovat, tak jsem tam výhru znovu zasadil a dnes jsem (zaplaťpánbůh) na svym. Takže tudy cesta nevede. Jsem hravej, takže to možná někdy zkusím pod jinou registrací, akorát musím s těma penězma včas zdrhnout...
Je otázkou, na co chceš peníze. Jen je mít, aby sis připadal bohatý a mohl si všechno dovolit koupit? Nebo je chceš použít na něco opravdu, ale opravdu užitečného? Možností výdělku je hodně. Také o něčem vím. Napiš, odkud jsi. Je to spolupráce s brněnskou firmou (takže prvotní kontakt je optimální v sídle firmy) a s přivýdělkem souvisí další moc zajímavé výhody. Veškeré podrobnosti se dovíš na nezávazné osobní schůzce. NIC nekupuješ, žádný vstupní poplatek není. Piš do vnitřní pošty!
Ahoj, já chci peníze na to, abych mohla zajistit pečovatelskou službu několika seniorům, kteří pomoc potřebují, ale důchod mají nízký a na placenou službu prostě nemají a rodina nepomůže. Jsem dědiny cca 50 km od Brna na západ. Pokud je ta nabídka opravdu dobrá, budu vděčná: A nejenom já. Díky míša
To je nesprávná otázka, protože je třeba konat v postupných krocích: nejdřív přestat být chudý, potom se etablovat ve střední třídě a pak teprv pomaloučku polehoučku začít budovat finanční impérium. Chudoba, to je sada negativních mentálních návyků, kterých je třeba se zbavit. K získání povědomí o finanční inteligenci doporučuji knihu "Bohatý táta, chudý táta" od Kiyosakiho. Pokud chceš zbohatnout relativně rychle (a kdo by nechtěl?) stačí mít dobrý nápad a s ním se přihlásit do soutěže napadroku.cz
pokud si chtete vydel a mit hodne penez poctive tak makat makat makat
nebo vyhrat treba na sportku, dedit
moznosti je hodne jak prijit k penezum ale spatne se realizují
michale, z poctivé práce ještě nikdo nikdy nezbohatl! Nikdy!A sportka? Viděl někdo někdy živého výherce. Já jsem jen o nich slyšela, četla, všichni si o nich povídají, ale živého jsem fakt neviděla.
A dědit? Kdyby někdo z rodičů byl bohatý, tak já bych nebyla chudá, ani za jejich života. A teta z Ameriky.? Dobrý námět na slaďák.
Babkazov, já Vás mám strašně ráda, máte super pohled na život, výborné zkušenosti a kvalitní názory. Ale teď nesouhlasím. S první větou. Jen jeden příklad, vezměte si výrobce medovníku. Když jsem viděla jeho životopis, jeho začátek v podnikání v televizi, spadla mi brada. Začal od nuly, jenom s tím, že jeho žena upekla výborný medovník, podle jejich tradičního receptu a nabídla ho známým, pak ho chtěli známí známých, pak na svatby, pak do hospod... atd. atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.